ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Έκλειψη Σελήνης

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Έκλειψη Σελήνης

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια ετοιμάσου να επηρεαστείς αρκετά από την Έκλειψη της Σελήνης.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη που συμβαίνει στην περιοχή του ζωδίου σου, Διδυμάκι, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, οπότε θα νιώσεις τα αποτελέσματά της πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλο – και θα είναι ζωτικής σημασίας να ακούσεις τη δική σου καρδιά κατά τη διάρκεια αυτής της μεταμορφωτικής περιόδου. «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχεις θέσει πρώτα τις ανάγκες σου», λέει στο Bustle η αστρολόγος Lisa Stardust.

Παρθένος

Έχεις βάλει στόχο σε κάτι μεγάλο στη δουλειά, Παρθένε και αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στο επαγγελματικό σου ταξίδι. «Η προαγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη», λέει η Stardust. «Ήρθε η ώρα να ανεβάσεις ρυθμούς στην εργασία σου για να επιδείξεις τις ικανότητές σου». Οι άνθρωποι παρατηρούν τα ταλέντα σου και εκτιμούν τους κόπους σου, οπότε μη ντρέπεσαι όταν πρόκειται να διεκδικήσεις τα επιτεύγματά σου για τα οποία δούλεψες σκληρά.

Τοξότης

Ως ένα από τα ζώδια που αγαπάνε περισσότερο την ελευθερία, μπορεί να είσαι διστακτική όταν πρόκειται για δέσμευση, Τοξοτίνα. Όμως, οι αναταραχές αυτής της έκλειψης θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μια θέση όπου θα πρέπει να λάβεις μια απόφαση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για τα θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. «Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά», λέει η Stardust. «Αν αφήσεις τον φόβο που έχεις στο να προσκολληθείς κάπου, τότε μπορείς να πετύχεις».

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η έκλειψη σε βρίσκει στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου, της οικογένειας και των αναμνήσεων σου – ένα από τα πιο ευαίσθητα και ευάλωτα μέρη του χάρτη σου. «Το επίκεντρο βρίσκεται τώρα στο να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου και να μετριάσεις τις ανησυχίες σου, κάτι που μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το αναμενόμενο», λέει η Stardust. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να επιτρέψεις μια χαλαρή βραδιά προκειμένου να απαλλάξεις το μυαλό σου από κάθε σεληνιακό καρδιακό πόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.