Αυτά τα ζώδια είναι προορισμένα για να γίνουν γονείς

Αυτά τα ζώδια είναι προορισμένα για να γίνουν γονείς

Μερικοί άνθρωποι είναι σχεδιασμένοι από τη φύση να γίνονται γονείς. Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς και ποια δεν πολυσυμπαθούν την ιδέα της διαιώνισης τους είδους; Ποιο ζώδιο γίνεται ο γονιός κολλητός;

Δες ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Ταύρος … Αν κάποιος θέλει να κάνει παιδιά, αυτός είναι ο Ταύρος. Είστε πάντα ένας εραστής της οικογένειας και των παιδιών, αλλά δεν είστε από τα άτομα που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει η σκέψη να έχετε ένα παιδί. Γνωρίζετε ότι τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, γι΄αυτό και προτιμάτε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια γερή και δυνατή σχέση με κάποιον προτού αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδιά. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθείτε να ονειρεύεστε την ημέρα που θα γίνετε γονιός.

Παρθένος … Στους παρθένους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν το ίδιο και με τα παιδιά τους. Σίγουρα τους αρέσει να είναι στο πλευρό των φίλων τους και να φροντίζουν τα παιδιά των φίλων τους, αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι ίδιοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Θεωρούν καλύτερο να ορίζουν κανόνες και να θέτουν τους άλλους υπό έλεγχο, παρά να γίνονται οι ίδιοι γονείς. Eίναι τόσο πρακτικοί τύπου που μπορούν να ξεχωρίζουν τις ανάγκες τους από τις επιθυμίες τους.

Τοξότης … Οι Τοξότες μπορεί να μην θέλουν παιδιά γιατί απλά δεν σκέφτηκαν ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά. Είναι πολύ ειλικρινείς με το τι θέλουν στη ζωή και με το τι δεν θέλουν. Αν τα παιδιά δεν είναι στο πρόγραμμά τους, θα το πουν απλά. Θέλουν να είναι κυρίαρχοι της ζωής τους, και ακόμη και αν θέλουν παιδιά στο πολύ μακρινό μέλλον, στο παρόν τους αρέσει να ασχολούνται με τους εαυτούς τους. Ετσι και αλλιώς έχουν πολύ καιρό μπροστά τους μέχρι να γίνουν γονείς και δεν χρειάζεται να ανησυχούν από τώρα…

Καρκίνος…. Οι Καρκίνοι είστε πλασμένοι για γονείς. Ακόμη και το σώμα σας είναι φτιαγμένο για να κάνει παιδιά, αστρολογικά μιλώντας. Είστε το ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από το καβούρι, το οποίο και είναι το μόνο ζώο του ζωδιακού κύκλου που μεταφέρει το σπίτι του στην πλάτη του. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκετε άνεση στην οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Είστε ένα υπομονετικό άτομο που λατρεύει να εργάζεται με παιδιά. Υπάρχει κάτι σε αυτά τα μικρά πλάσματα που αναδεικνύει την ευαίσθητη φύση σας.

Ιχθύες…. Ως ο σοφός του ζωδιακού, ένας ιχθύς θα γινόταν τέλειος γονιός μεταδίδοντας στα παιδιά του τη σοφία του και τις γνώσεις του. Άνθρωποι που προσφέρουν συχνά βοήθεια και δίνουν συμβουλές, επομένως θα το έκαναν με καταπληκτικό τρόπο και στα παιδιά τους. Οι ιχθύες εν μπορούν να αρνηθούν ότι τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά, αλλά θα ήθελαν να ήταν σίγουροι πριν αποκτήσουν τα δικά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.