Τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μπήκε στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με το θάνατο και την αναγέννηση καθώς και με τη μεταμόρφωση. Μπορεί να νιώσεις το βάρος όλων των ενεργειακών συνδέσεων. Είτε έχεις οικονομικά χρέη να ξεπληρώσεις είτε πνευματικές δεσμεύσεις που είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου, αυτή η εβδομάδα αφορά την διευθέτηση των επενδύσεών σου.

​Μπορεί να είναι η ώρα να αφήσει πίσω σου κάτι που σε κρατούσε πίσω έτσι ώστε να μπορείς να επενδύσεις ξανά χρόνο, ενέργεια και πιθανότατα χρήματα σε κάτι που να αξίζει.

Σκορπιός

Τώρα είναι η ώρα να ακούσεις την καρδιά σου και να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και τι νιώθει. Ο Ήλιος μπήκε στον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και σε κάνει αυτή την εβδομάδα να επικεντρώνεσαι στην επανασύνδεση με τις ρίζες σου, στο καθάρισμα του προσωπικού σου χώρου και στην τακτοποίηση παρασκηνιακών υποθέσεων.

​Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτη εξέλιξη σχέσεων καθώς η σύζευξη Άρη-Ουρανού ταρακουνάει τον 7ο οίκο σου. Επειδή όμως μια σχέση αλλάζει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις.

Ιχθύες

Επιστρέφεις στον βαθύ, συναισθηματικό και πνευματικό κόσμο στον οποίο γεννήθηκες. Ο Ήλιος μπήκε στον 12ο οίκο σου που αφορά το υποσυνείδητο, σε βυθίζει στον δικό σου εσωτερικό κόσμο. Αυτό μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση ότι είσαι αποκομμένη από τον πραγματικό κόσμο και να το κάνει πιο δύσκολο να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις και να να παραμείνεις φιλόδοξη στην καριέρα σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αν νιώθεις ότι μένεις πίσω, δώσε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεσαι και μάλιστα τώρα, αυτό που μπορεί να χρειάζεσαι είναι θεραπεία και υγεία. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει ότι κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό και απελευθέρωσέ τον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.