ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούνται τα «μαύρα πρόβατα» του ζωδιακού

Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούνται τα «μαύρα πρόβατα» του ζωδιακού

Είναι κάποιοι άνθρωποι που παρεξηγούνται από τους γύρω τους. Είναι οι άνθρωποι που δεν το έχουν καθόλου με την έκφραση των συναισθημάτων τους. Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο παρεξηγημένα μέσα στον ζωδιακό κύκλο.

Δες ποια είναι:

Οι Κριοί έχουν το ταλέντο να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να είναι πραγματικά κακοί. Είναι αρκετά περήφανοι και πεισματάρηδες, ακόμα και αυθόρμητοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν κακές προθέσεις και δε θα τα βάλουν με κανέναν χωρίς λόγο και αιτία. Ωστόσο η δυναμική συμπεριφορά και η ορμή τους δημιουργεί συχνά αντιπάθειες.

Μπορεί ένας Λέων να βγάζει προς τα έξω μια αλαζονική ή «ψωνισμένη» εικόνα, όμως κατά βάθος μπορείς να τους κάνεις «βούτυρο». Είναι γενναιόδωροι, αλέγροι, φροντίζουν πολύ τους αγαπημένους τους, θέλουν να τους παρέχουν τα πάντα, αλλά πολλοί δε βλέπουν τίποτα άλλο, από μια… ντίβα.

Το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά έναν Σκορπιό είναι το να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο γι’ αυτό και είναι παρατηρητικός, λιγομίλητος και δείχνει απόμακρος και μυστηριώδης. Ίσως αυτά τον κάνουν να φαίνεται σκληρός και αγέλαστος, όμως δεν είναι αλήθεια. Και χιούμορ έχει και θέλει να είναι αγαπητός.

Ο Αιγόκερως θεωρείται ένα από τα πλέον ψυχρά ζώδια και πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν ότι δεν έχει καν καρδιά. Τον χαρακτηρίζουν άκαμπτο και η αλήθεια είναι ότι ένας Αιγόκερως μπορεί να δείχνει φοβιστικός, αλλά δεν είναι. Απλά εμπνέει δέος, γιατί είναι συμπαγής, ευθύβολος και με αντοχές.

Οι Ιχθείς είναι οι τύποι έχουν πολύ υψηλά στάνταρ για τον εαυτό τους και μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Ο τρόπος που λειτουργούν ή σκέφτονται είναι παρεξηγήσιμος για πολλούς, καθώς προκειμένου να ηρεμήσουν από το χάος που έχουν στο κεφάλι τους συχνά απομονώνονται, ενώ παράλληλα είναι μυστικοπαθή και φοβούνται την έκθεσή τους στον έξω κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.