Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν μέσα τους τον φόβο της εγκατάλειψης

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν μέσα τους τον φόβο της εγκατάλειψης

Περισσότερο από τα υπόλοιπα, τα ζώδια αυτά έχουν μέσα τους έναν μεγάλο φόβο και δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται ότι μπορεί να ζήσουν την εγκατάλειψη.

Είναι άτομα με αρκετές ανασφάλειες και ιδιαίτερες συναισθηματικές ανάγκες. Το καθένα από αυτά εκφράζει την φοβία του με διαφορετικό τρόπο πάντα. Πάμε να τα δούμε:

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί είτε το ταίρι του, είτε τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον εγκαταλείψουν. Είναι ένα άτομο αρκετά ανασφαλές, που δεν πατάει εύκολα στα πόδια του και μάλιστα δύσκολα πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητές του. Έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ανθρώπους στους οποίους να μπορεί να στηριχτεί και να επιβιώσει. Όταν «χτίζει» σχέσεις στη ζωή του κάνει τα πάντα για να τις κρατήσει, επειδή φοβάται ότι θα τις χάσει. Όταν βέβαια θεωρήσει ότι δεν τις έχει ανάγκη, τότε φεύγει εκείνος. Μην τον έχεις για τόσο… αθώο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρθένο την κράζουν όλοι λίγο ή πολύ! Νομίζεις δεν το ξέρει; Γνωρίζει ακριβώς ποια είναι τα ελαττώματά της και τι άποψη έχουν οι γύρω της για εκείνη. Αυτό ακριβώς είναι που τη φοβίζει. Θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει κάποιος/α να μείνει για καιρό κοντά της και θα την εγκαταλείψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρέμει και φοβάται στην ιδέα της απώλειας φίλων, συνεργατών ή εραστών. Δεν είναι ζώδιο που μπορεί να μείνει μόνο του. Κατά βάθος έχει ανασφάλειες και δεν πιστεύει στον εαυτό της όσο θα έπρεπε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι έχουν να λένε για το πόσο σκληρός και απρόσιτος είναι ο Σκορπιός. Αυτό που δεν μπορούν πολλοί να καταλάβουν είναι ότι το ζώδιο αυτό κρατάει κόσμο μακριά του και χτίζει ένα τείχος γύρω του, ακριβώς επειδή είναι πολύ ευαίσθητο, συναισθηματικό και φοβάται τον πόνο και την εγκατάλειψη. Τρέμει στην ιδέα ότι θα δεθεί με κάποιο άτομο, θα επενδύσει πάνω του συναισθηματικά ή υλικά και εκείνο θα τον προδώσει και θα τον παρατήσει. Ο Σκορπιός θα κάνει τα πάντα για να μην βιώσει αυτό το αίσθημα της εγκατάλειψης. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι στο τέλος θα μείνει μόνος του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίτο ζώδιο του νερού στην σχετική μας λίστα είναι ο Καρκίνος. Μιλάμε για ένα άτομο απόλυτα δοτικό και… αγαπησιάρικο. Όταν αγαπά, δίνει τα πάντα με την ψυχή του και δεν κρατά τίποτα για τον εαυτό του. Αυτό, ωστόσο, τον κάνει πολύ ευάλωτο συναισθηματικά. Έχει τον φόβο ότι τα πρόσωπα που εκείνος λατρεύει και εκτιμά, ίσως κάποια στιγμή τον εγκαταλείψουν και φύγουν από την ζωή του. Γι’ αυτό τον βλέπεις πολλές φορές να «πνίγει» τους δικούς του ανθρώπους και να μην τους αφήνει να ανασάνουν. Γιατί κατά βάθος δεν θέλει να τους χάσει και προσπαθεί να αγκιστρωθεί πάνω τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.