Πόσες θα είναι οι σχέσεις ζωής ανάλογα με το ζώδιο σου

Πόσες θα είναι οι σχέσεις ζωής ανάλογα με το ζώδιο σου

Πιστεύεις στη μια και μοναδική αγάπη ή απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου; Πόσες φορές θα ζήσεις τον έρωτα; Αυτό μπορεί να στο αποκαλύψει το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Ανήσυχοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση! Δεν υπάρχει μέση κατάσταση για εσάς, όλα είναι είτε άσπρα, είτε μαύρα. Γι’ αυτό το λόγο σιχαίνεστε τα παιχνιδάκια και οτιδήποτε γλυκανάλατο και στην αγάπη και στο σεξ. Επιπλέον δεν αντέχετε τη ρουτίνα. Μετά τα πρώτα μέλια, το πιο πιθανό είναι να αρχίσετε να ψάχνεστε αλλού, για νέες συγκινήσεις. 5 εώς 6 σχέσεις θα είναι σημαντικές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Απεχθάνεστε τις αλλαγές και αυτό είναι κάτι που ισχύει και για τις ερωτικές σας σχέσεις. Είστε από τη φύση σας πιστοί στο σύντροφό σας και επίμονοι. Προτιμάτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στην υπάρχουσα σχέση σας και να κάνετε υπομονή, παρά να τολμήσετε να κάνετε βήματα προς κάτι καινούριο. Θα δώσετε την καρδιά σας και την εμπιστοσύνη σας το πολύ τρεις φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήκετε στο κοινό σας. Λατρεύετε να γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους, να φλερτάρετε, να αποκτάτε εμπειρίες. Αυτό σας κάνει να θεωρείτε τις σταθερές σχέσεις μεγάλη ευθύνη. Προσπαθείτε βέβαια κατά καιρούς να δημιουργήσετε δεσμούς, αλλά σύντομα αλλάζετε γνώμη. Μόνο το μίνιμουμ μπορούμε να προβλέψουμε και αυτό είναι δέκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να έχετε κάποιον σύντροφο δίπλα σας, όμως είστε ταυτόχρονα ιδιαίτερα επιλεκτικοί. Η επιθυμία σας για μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια δεν σας επιτρέπει να κάνετε λάθος επιλογές. Είστε ευαίσθητοι και πιστοί, επομένως μόλις βρείτε το πρόσωπο που μαζί του θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, μένετε εκεί για πάντα. Το ζώδιο σας σας υπόσχεται 1 και μόνο σχέση ζωής.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να σας θαυμάζουν και να είστε το επίκεντρο, να σας φροντίζουν και να σας κανακεύουν όπως σας αξίζει. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει και ο/η άλλος/η να σας προκαλεί το συναίσθημα αυτό. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα! Μόλις πέσει κάποιος στα μάτια σας, η σχέση έχει λήξει για εσάς. Είστε ικανοί να ψάχνετε για πάντα το τέλειο, παρ’ όλα αυτά θα κάνετε περίπου 8 σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ειλικρινείς, πιστοί και πάρα πολλοί περιποιητικοί προς τον/ην σύντροφό σας. Κάνεις δεν αμφισβητεί την καλή σας θέληση και την ετοιμότητά σας να λύνετε με πρακτικό τρόπο ό,τι τον/ην απασχολεί. Αυτό όμως πολλές φορές το αισθάνονται οι άλλοι ως πίεση. Στη διάρκεια της ζωής σας θα κάνετε 4 σοβαρές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ακτινοβολείτε ηρεμία και έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε μια ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σας, κάνοντας τον άλλον να πιστεύει πως ταιριάζετε σε όλα. Αυτό δίνει από τη μία διάρκεια, αλλά από την άλλη κάποια στιγμή πέφτουν οι μάσκες και έρχεται η απογοήτευση. Ίσως καταφέρετε να έχετε μία και μόνο σχέση, διαφορετικά μπορεί να φτάσετε και τις 5.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ή όλα ή τίποτα. Αγαπάτε πιστά και ολοκληρωτικά, γίνεστε ένα με τον άλλον και ζείτε μόνο για αυτόν. Δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε, σχεδόν ποτέ δεν τα καταφέρνετε, ενώ και η ζήλια είναι ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί. Από την άλλη, είστε τρομερά παθιασμένοι και ερωτικοί, κάτι που σας κάνει αξέχαστους. Η πρώτη σας σχέση δύσκολα να κρατήσει, στη 2η όμως ξέρετε πια τι να κάνετε κ αυτή θα είναι για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαθέτετε μια προσωπικότητα που ελκύει τους άλλους αμέσως. Είστε η χαρά της ζωής και ποτέ δεν βαριέται μαζί σας ο/η σύντροφός σας, γιατί πάντα έχετε να του διηγηθείτε κάτι ενδιαφέρον. Όμως από μεριάς σας δύσκολα αντέχετε τη μονιμότητα. Ο κόσμος είναι εκεί έξω και σας περιμένει. Ίσως σε μεγάλη ηλικία, όταν θα έχετε αποκτήσει τις εμπειρίες που θέλετε, να μείνετε με έναν άνθρωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο λόγος σας είναι συμβόλαιο. Όταν αποφασίσετε να είστε με έναν άνθρωπο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είστε σωστοί απέναντί του. Έχετε το θάρρος και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, ενώ το ίδιο αξιόπιστοι θα πρέπει να είναι και οι άλλοι προς εσάς. Δυσκολεύεστε λίγο στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Τρεις σχέσεις θα είναι ίσως οι σημαντικότερες στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μόνιμες σχέσεις δεν είναι για εσάς. Η ελευθερία σας είναι το πιο σημαντικό για να είστε ευτυχισμένοι και να μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα όλα τα πρωτοποριακά σας σχέδια. Δεν πιστεύετε στη θεωρία του «άλλου μισού». Κατά καιρούς ίσως έχετε την εντύπωση πως βρήκατε τον άνθρωπο που σας κατανοεί, όμως πάντα στο τέλος απογοητεύεστε. Τουλάχιστον 8 άνθρωποι θα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι και αυτό σας κάνει να ελπίζετε στον έναν και μοναδικό έρωτα. Έχετε την ικανότητα να διαισθάνεστε ακριβώς πως νιώθει ο/η σύντροφός σας και προσπαθείτε να καλύπτετε όλα τα συναισθηματικά του κενά. Όμως επειδή δεν λαμβάνετε τα ίδια, στο τέλος απογοητεύστε και αποχωρείτε. Τέσσερις φορές θα ζήσετε τη μαγεία του έρωτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.