Ζώδια και σχέσεις: Δείτε τα πέντε με την πιο ιδιαίτερη συμπεριφορά

Ζώδια και σχέσεις: Δείτε τα πέντε με την πιο ιδιαίτερη συμπεριφορά

Γνωρίζατε πως η συμπεριφορά των ζωδίων είναι συγκεκριμένου τύπου όταν έχουν σχέση;

​ Μάλιστα υπάρχουν 5 ζώδια, τα οποία μέσα στις μεταξύ τους διαφορές έχουν και ορισμένες ομοιότητες.

Δίδυμοι

Πολλές φορές δεν παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά και αυτό μπορεί να εκνευρίσει τον σύντροφό του.

Θα πει ψέματα μέσα στη σχέση, αλλά αυτό συνήθως θα το κάνει για να αποφύγει συγκρούσεις. Όταν ερωτεύεται, ζηλεύει πάρα πολύ και νιώθει ανασφάλεια.

Καρκίνος

Καλό θα είναι να ελέγξει κάπως τις όποιες ανασφάλειές του για να μπορέσει να βλέπει πιο κυριολεκτικά τα πράγματα.

Η πρώτη του και η τελευταία του σκέψη μες στη μέρα του είσαι εσύ. Αν είσαι η σύντροφός του, είσαι τυχερή καθώς θα σου δώσει όλη την αγάπη που έχει για εσένα.

https://www.vimeo.com/500876670

Λέων

Έχει πολύ θάρρος και θα προσπαθήσει να αναδείξει τα θετικά της σχέσης του. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει και οι δύο να είναι χαρούμενοι.

Η αλαζονεία του θα σε κάνει να ξενερώνεις. Όμως η γενναιοδωρία του από την άλλη πλευρά θα αναπληρώνει κάθε τι σε κάνει να νιώθεις κάπως παράξενα.

Ζυγός

Θέλει γενικότερα να έχει ισορροπία στην καθημερινότητά του. Κι αυτό προσπαθεί να διατηρήσει σε μια σχέση.

Στη σχέση του είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος. Συμπεριφέρεται όμως όπως και ο καλύτερός σου φίλος, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις οικειότητα.

Σκορπιός

Οφείλει να μην μεταφέρει τη μιζέρια του σε άλλους ανθρώπους, γιατί αυτό θα τον κάνει ανεπιθύμητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα για να σε εντυπωσιάσει. Αυτό σου προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας, έχε όμως τον νου σου ότι ζηλεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.