ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 25-31/1: Η Πανσέληνος του Γενάρη εξουσιάζει και αποσυντονίζει

Αστρολογικές προβλέψεις 25-31/1: Η Πανσέληνος του Γενάρη εξουσιάζει και αποσυντονίζει

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα. Το πιο σημαντικό είναι η Πανσέληνος στις 28/1, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ συγχρόνως ο Ερμής από 30/1, θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ήλιος, Άρης, Ουρανός, Δίας,Κρόνος, Αφροδίτη και Πλούτωνας, αλληλοσυγκρούονται, βγάζοντας μία ανεξέλεγκτη συμπαντική ενέργεια.

Τελικά αυτή η Πανσέληνος τι θέλει να μας διδάξει;

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, [Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι], θα είναι πάλι εκτεθειμένα σε πολλά μποφόρ, ανακατατάξεις και εντάσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για αυτή την εβδομάδα, οι συνθήκες στα οικονομικά και τα προσωπικά σας, δεν θα είναι και οι πιο ευχάριστες. Οι φιλίες και τα πρόσωπα που μέχρι χθες εμπιστευόσασταν, θα αρχίσουν να σας απογοητεύουν και θα μεγαλώνει το χάσμα που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μεταξύ σας. Οι εντάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον των σχέσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να περιμένετε έντονες εξελίξεις, στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικές ανακατατάξεις, ευαίσθητα οικογενειακά θέματα που θα πρέπει να χειριστείτε σωστά και τα συναισθήματα σας, που δεν έχουν αποδέκτες. Να θυμάστε ότι κάθε ανατροπή στην ζωή σας, θα φέρει μία ηλιαχτίδα αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους έφηβους του ζωδιακού, αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε το μεγάλο άγχος που σας έχει κυριεύσει. Ίσως να θελήσετε να προλάβετε πολλές εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί, αλλά οι συνθήκες δεν θα σας επιτρέψουν τώρα να κλείσετε όλες σας τις υποθέσεις. Είναι τώρα μία καλή ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να δράσετε το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους αρκετά ταλαιπωρημένους του ζωδιακού, αυτή την περίοδο θα υπάρχουν καρμικά γεγονότα σε προσωπικά θέματα, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αρκετά δύσκολες συνθήκες στα οικονομικά σας, εφόσον ήσασταν απρόσεκτοι στην διαχείριση των χρημάτων σας, τον τελευταίο μήνα.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στις 28/1, θα φέρει στην ζωή σας κάποια σκληρά γεγονότα, που θα πρέπει να τα δεχτείτε για να περάσετε στην κάθαρση και την απαλλαγή από βάρη του παρελθόντος. Αυτή την περίοδο καλείστε να αποδείξετε το μέγιστο των ψυχικών σας αποθεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους λεπτολόγους του ζωδιακού, αυτές οι μέρες θα είναι μία ψυχολογική δοκιμασία. Από την μία η Πανσέληνος στον δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, φωτίζει κρυφές γωνίες των σκέψεων σας που θέλετε να ξεχάσετε, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, δεν σας βοηθά να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας. Προσοχή στην υγεία σας και στα λόγια που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η Πανσέληνος δεν είναι σκληρή με το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν κραδασμοί στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης να απομακρυνθείτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και ο λόγος μπορεί να είναι κάποια οικονομικά θέματα. Θα υπάρξουν επίσης θέματα υγείας που δυστυχώς θα πάρουν χρόνο για να τα βάλετε σε σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα, εφόσον θα νιώσετε ότι θα βάλλεστε από παντού. Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε αναστατώσεις που θα προκληθούν μέσα στην οικογένεια. Πολύ πιθανόν να γίνετε μάρτυρας ενός δυσάρεστου γεγονότος, ιδίως εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 28/1, δεν θα είναι δύσκολη για σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι λέτε, αλλά και σε κάθε επικοινωνιακή σας δραστηριότητα. Μπορεί επίσης να έχετε μία κακή συνεννόηση με αγαπημένο σας πρόσωπο και να φτάσετε μέχρι και την ολική ρήξη των σχέσεων σας. Προσοχή λοιπόν σε κάθε σας κουβέντα, αλλά και …σε κάθε σας σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι μέρες αυτές θα είναι δύσκολες για τα οικονομικά σας, αλλά και για κάθε είδους αγορές. Καλό είναι να αφήσετε για αργότερα κάθε συναλλαγή και εντοπίστε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί κακή κρίση και ανασφάλεια. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν έντονες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες, λόγο πλανητικών θέσεων που έχουν ταχθεί να σας προβληματίσουν έντονα. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από κρίσεις, που στο τέλος ότι δυνατό θα αντέξει και δυστυχώς θα αποχωριστείτε κάποια πρόσωπα. Μην ξεχνάτε ότι μετά την καταιγίδα θα είστε πιο δυνατοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας η Πανσέληνος και το έντονο πλανητικό παρασκήνιο, θα σας προκαλέσει κακή ψυχολογία. Ίσως επίσης να πρέπει να κάνετε πολύ προσπάθεια για να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μία αδικία, ή ένα γεγονός που δεν θα μπορείτε εύκολα να το διαχειριστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.