ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2021 – Τι να προσέξετε

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2021 – Τι να προσέξετε

Οι πρώτοι δύο μήνες τις νέας χρόνιας, όπως είχα αναφέρει κατά το παρελθόν, θα συνεχίσουν την περιοριστική πορεία του 2020, βάζοντας σε μία αναμονή πολλά από εκείνα που πραγματικά ποθούμε και θέλουμε να γίνουν.

Έτσι μετά από έναν αρκετά απαιτητικό Ιανουάριο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα τερτίπια, ενός δύσκολου, αλλά και ανανεωτικού προς το τέλος Φλεβάρη, όπως φαίνεται από τις θέσεις των πλανητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο μήνας θα ξεκινήσει με εντάσεις και σκληρά γεγονότα, όπου θα λείπει η διαλλακτικότητα και η λογική. Βέβαια εδώ να σκεφτούμε ότι μέσα από τις καταστάσεις που ζούμε, δεν έχουμε όλοι την ίδια ευελιξία στα γεγονότα και την ίδια ωριμότητα να τα αντιμετωπίσουμε. Έτσι φυσικό επακόλουθο είναι να υπάρχει μεγάλη πόλωση και ένταση, μεταξύ των ανθρώπων που η σύγκρουση αυτή είναι αναπόφευκτη.

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, έως τις 20/2, η επικοινωνία γίνεται αρκετά δύσκολη, ενώ το απαιτητικό τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού στα μέσα του μήνα, δημιουργεί αντιδράσεις με το κατεστημένο και τους νόμους.

Πολλά σκληρά θέματα που κρύβονταν για χρόνια, θα βγουν στην επιφάνεια, ενώ η δικαιοσύνη αυτή την περίοδο θα έχει ένα βαρύ φορτίο να αντιμετωπίσει.

Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη, πλανήτης των σχέσεων και των οικονομικών, το πρώτο δεκαήμερο βάλλεται από Κρόνο και τον Ουρανό, χάνοντας τις όμορφες πλανητικές της ιδιότητες και βάζοντας τις σχέσεις σε δύσκολα τεστ επιβίωσης.

Με απλά λόγια ο μήνας των Ερωτευμένων, θα αποδειχθεί μία πολύ καλή δοκιμασία, για τις σχέσεις, παλιές και νέες.

Θα δυσκολευτούν περισσότερο οι γεννημένοι στα πρώτα δεκαήμερα του Σταθερού Σταυρού, που είναι Ταύροι – Λέοντες – Σκορπιοί και Υδροχόοι, ενώ σταδιακά τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες και Ιχθύες, θα πάρουν μία ανάσα από την πολύχρονη παραμονή του Ποσειδώνα στο δεκαήμερο τους.

Λίγο πριν τελειώσει την ολοκλήρωση της πορείας του, ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα, θα αρχίσει να βγάζει ένα θετικό πρόσωπο, με την επικοινωνία να επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς, ενώ θα υπάρξουν πολύ καλές συμφωνίες γύρω στις 21 – 22 και 23/2, με το Άρη να συνεργάζεται απόλυτα θετικά, με τον ανανεωτικό και κυρίαρχο πλανήτη, Πλούτωνα. Σε αυτή την ισχυρή γωνία θα ευνοηθούν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, του τρίτου δεκαημέρου, αλλά επίσης και όσοι έχετε σε αυτό το δεκαήμερο, τον Ωροσκόπο σας, την Σελήνη σας, ή το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικότερα η ενέργεια στο τέλος του μήνα θα ρέει θετικά, θα υπάρξουν επιτεύξεις στόχων και θα δείτε να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Ιδίως όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο πενθήμερο των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και Ιχθύων, η Πανσέληνος στις 27/2, θα σας φέρει ξαφνική τύχη, αλλά και θετικά αποτελέσματα σε ότι σας απασχολεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.