ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα φέρει ο Φεβρουάριος στα 12 ζώδια;

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα φέρει ο Φεβρουάριος στα 12 ζώδια;

Τι θα φέρει ο Φεβρουάριος, στα 12 ζώδια; Ας δούμε αναλυτικά το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Για τον τρίτο και τελευταίο μήνα του Χειμώνα, θα υπάρξουν και πάλι οικονομικές πιέσεις και θα βρεθείτε σε μία εγρήγορση, ώστε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Ιδίως εσείς του Α και Γ δεκαημέρου, θα πρέπει να αφήσετε για αργότερα, αγορές και επενδύσεις, που θα σας φέρουν σταδιακά την μείωση των εισοδημάτων σας. Για σας που έχετε γεννηθεί το Β δεκαήμερο, θα υπάρξουν ευκαιρίες στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και η συναισθηματική σας ζωή, όπου θα είναι πλούσια και επιτυχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ο μήνας αυτός συνεχίζει μία δύσκολη πορεία, όπου μιλά για το κλείσιμο μιας εποχής και την έναρξη μιας νέας περιόδου, που σίγουρα μέχρι να ολοκληρωθεί, τα γεγονότα θα σας φτάνουν στα όρια σας. Εσείς του Α δεκαημέρου, βιώνετε αλλαγές στον γάμο, ή σε μία σημαντική σας σχέση, αλλά στο τέλος του μήνα μία ευχάριστη παρένθεση, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Για σας του Β και Γ δεκαημέρου, η επικοινωνία θα γίνεται τρόπος εκτόνωσης, βάζοντας τις σχέσεις και την εργασία σας, σε δοκιμασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες προοπτικές και αισιοδοξία θα υπάρξει για σας τους Διδύμους όλων των δεκαημέρων. Βέβαια η παραφωνία μέχρι τις 20/2, θα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που θα παρουσιάζει εμπόδια, βάζοντας το άγχος να πρυτανεύει στην καθημερινότητα σας. Για σας του Γ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στις 11/2, θα εξελίξει ένα σχέδιο σας, όπου θα δείτε να ολοκληρώνεται την Άνοιξη. Τα επαγγελματικά, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας, με αρκετές επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας θα σας προκαλέσει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά ξεσπάσματα. Μία όμορφη στροφή σε κάθε θέμα που σας απασχολεί, κυρίως σε εσάς του Α δεκαημέρου, θα συμβεί στο τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων και την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου. Για σας του Β δεκαημέρου θα υπάρξουν από τα μέσα του μήνα ευκαιρίες στα οικονομικά σας, ενώ για σας του Γ δεκαημέρου, θα είστε περισσότερο κοινωνικά δραστήριοι.

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος για σας του Α δεκαημέρου, είναι μία πρόκληση σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, εφόσον οι συνθήκες θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Σε αντίθεση με εσάς του Β δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 3/8 έως 9/8, θα έχουν τα οφέλη του Δία, που κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Για σας του Γ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγει νέα σελίδα στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις για τους αντιπροσώπους του ζωδίου σας, που ανήκουν στο Α δεκαήμερο, ενώ από τις 26/2, θα πάρετε μία ανέλπιστη χαρά μέσα από την συναισθηματική σας ζωή. Για σας του Β δεκαημέρου, η εργασία και η υγεία σας, θα είναι σε μία πολύ καλή επιρροή, αλλά θα έχετε να αντιμετωπίσετε από τις 8 – 20/2 κάποιες καθημερινές αναποδιές. Όσο για σας του Γ δεκαημέρου, οι πρώτες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές, με νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του Α δεκαημέρου, ο μήνας αυτός θα έχει να σας δώσει ευκαιρίες, αλλά και προβληματισμούς σε οικονομικά θέματα. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και τα κεκτημένα σας. Για σας του Β δεκαημέρου, θα δεχτείτε την ευεργετική επιρροή του Δία, όπου θα σας προσφέρει άνεση, διασκέδαση και έρωτα. Του Γ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στις 11/2, στο φιλικό με εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει νέα θετικά ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινώντας με εσάς του Α δεκαημέρου, ο μήνας αυτός θα σας πιέσει αρκετά, αλλάζοντας κάθε τι που θεωρούσατε σταθερό και ακλόνητο στον χρόνο. Προς το τέλος ο μήνας θα γλυκάνει αρκετά η καθημερινότητα σας και θα έρθουν καινούρια δεδομένα στην ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το Β δεκαήμερο, θα έχετε μία έντονη αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας, ενώ και εσείς του Γ δεκαημέρου, θα έχετε ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και τα πρόσωπα που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί ένας μεταβατικός μήνας στα επαγγελματικά σας, κυρίως για εσάς του Α δεκαημέρου. Για τους γεννημένους το Β δεκαήμερο, θα υπάρξει η καλή επιρροή του Δία, σε κάθε νέο σας σχέδιο, όπως επίσης και την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Με επικοινωνιακούς εκνευρισμούς ξεκινά ο μήνας σε εσάς του Γ δεκαημέρου, οπότε αφήστε τον μήνα να κυλίσει, χωρίς να προκαλέσετε απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος και για τα τρία δεκαήμερα, θα είναι αρκετά απαιτητικός σε οικονομικά θέματα. Θα καταλάβετε ότι στην παρούσα φάση, είναι δύσκολο να κάνετε ότι ακριβώς έχετε προγραμματίσει. Για σας του Α δεκαημέρου η Πανσέληνος στις 27/2, θα είναι μία πολύ καλή τόνωση σε προσωπικό επίπεδο. Για σας του Β δεκαημέρου, θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες, ώστε να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων. Για σας του Γ δεκαημέρου, θα έχετε νέα δεδομένα, στον προσωπικό και στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μήνυμα αυτού του μήνα είναι σαφέστατο από το ξεκίνημα του,…[προσοχή σε κάθε τι που δεν πρέπει να βρίσκεται πλέον στην ζωή σας]. Για σας του Α δεκαημέρου, οι προβληματισμοί σας θα είναι πολύ ισχυροί και σίγουρα δεν θα έχετε την πρέπουσα ηρεμία να τους αντιμετωπίσετε. Για σας του Β δεκαημέρου, οι συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες, ιδίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί, από 30/1 έως 5/2. Για σας του Γ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στις 11/2, στο δικό σας δεκαήμερο, φροντίζει να αποτινάξετε μακριά, ότι δεν σας ταιριάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές, στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και στην διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας τους Ιχθύες, ο μήνας αυτός, ανεξάρτητα σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μία πολύ καλή ενδοσκόπηση. Οι καταστάσεις θα βρίσκονται πίσω σας και το παρασκήνιο θα είναι πολύ έντονο. Η Πανσέληνος στις 27/2, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βγάλει επιτέλους από απομόνωση και τον προβληματισμό. Επίσης στις 26/2, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο, όπου σταδιακά ευνοεί τους γεννημένους του Α δεκαημέρου, κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.