ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που «πάσχουν» από υπερβολική αυτοπεποίθηση

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που «πάσχουν» από υπερβολική αυτοπεποίθηση

Αυτά είναι τα τρία ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πρώτο ζώδιο στον χάρτη + Ζώδιο της φωτιάς + Πρωτεύον ζώδιο = Απαράμιλλη Δύναμη. Η μαγεία σου δεν μπορεί να κρυφτεί, να μειωθεί ή να σωπάσει και ο πυρήνας αυτού που σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου, είναι η απόλυτη θέληση σου.

Είσαι τόσο επίμονη στη δημιουργία της ζωής των ονείρων σου που δεν σε ενοχλεί καν να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου. Τα όνειρα και τα πάθη σου είναι βέβαιο ότι θα γίνουν πραγματικότητα.

Λέων

Λέων, είσαι εξωστρεφής μέχρι αηδίας! Δεδομένου ότι είσαι ένα σταθερό ζώδιο της φωτιάς, γνωρίζεις ακριβώς τι είσαι, επομένως δεν έχεις χρόνο να σπαταλήσεις για τις απόψεις των άλλων. Ακριβώς όπως και ο ίδιος ο Ήλιος, που κυβερνά το ζώδιο σου, λάμπεις και τραβάς την προσοχή από μόνη σου.

Αυτό που είναι υπέροχο για την ενέργειά σου, Λιονταρίνα, είναι ότι έχεις τη δύναμη να φωτίζεις και άλλους με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σου. Απλώς θυμήσου να θρέψεις τον εαυτό σου, ώστε να μην εξαντλήσεις γρήγορα τη λάμψη σου.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν αυτοπεποίθηση αλλά δεν τη δείχνουν. Σε αντίθεση με τον Λέοντα, δεν το προβάλλουν προς κάθε κατεύθυνση. Οι Ζυγοί έχουν μια πιο ήσυχη, πιο επιφυλακτική τόλμη. Δεδομένου, Ζυγέ, ότι ο κυβερνήτης σου είναι η Αφροδίτη, η αυτοπεποίθηση σου προέρχεται από τον τρόπο που χρησιμοποιείς τα υλικά αγαθά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ η ενέργεια σου είναι αξιολάτρευτη, φρόντισε να μην είσαι πολύ απορροφημένη με το να προβάλλεις την αυτοπεποίθηση σου σε άλλους. Να μείνεις στη γνώση της δικής σου δύναμης και μην βασίζεσαι σε άλλους για να σε επιβεβαιώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.