ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας ο ανάδρομος Ερμής την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας ο ανάδρομος Ερμής την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Δείτε πώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021 για το ζώδιο σας.

Κριός

Mια κρίση σε μια φιλική σχέση θα μπορούσε να είναι πολύ έντονη όταν πρόκειται για την ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε να είσαι προσεκτική για τυχόν κουτσομπολιά που υπάρχουν τώρα στον κοινωνικό σου κύκλο. Ειδικά αν αφορά φίλο with benefits, να προσέξεις για να εκφραστείς με σαφήνεια.

Ταύρος

Το επαγγελματικό άγχος και οι ανακατωσούρες στην εργασία μπερδεύουν το μυαλό σου αυτή την εποχή, Ταυρίνα, αλλά μην αφήσεις αυτά τα μπερδέματα να σου χαλάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου. Η χαλάρωση με τον σύντροφό σου θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για να αποσπάσεις τον εαυτό σου από το ανάδρομο δράμα της καριέρας σου.

Δίδυμοι

Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κλείσεις μια ρομαντική απόδραση έξω από την πόλη αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μεταξύ της πανδημίας και των ταξιδιών του ανάδρομου Ερμή, αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αντ ‘αυτού, αναζήτησε την περιπέτεια κάνοντας κάτι φρέσκο με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος

Είσαι βαθιά συναισθηματική αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Καρκινάκι. Ο ανάδρομος Ερμής επαναξιολογεί τα όριά σου όταν πρόκειται για οικείες σχέσεις. Μην εκπλαγείς εάν κάποιες παλιές πληγές ξαναεμφανιστούν, βάζοντας μια νέα διάσταση στην αίσθηση του ρομαντισμού.

Λέων

Αυτή η ανάδρομη πορεία αφορά τις σχέσεις σου, Λιονταρίνα. Έτσι, όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φθάσει, πιθανότατα θα έχεις ήδη νιώσει τις μετατοπίσεις στη ερωτική σου ζωή – δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή χαμένες επαφές εάν είσαι single. Για αυτόν τον λόγο, προσπάθησε να βρεις κάτι πρωτότυπο φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο σου.

Παρθένος

Το καλύτερο σχέδιο για εσένα αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να μην έχεις καθόλου σχέδιο, Παρθένε. Με τον Ερμή να κάνει άνω κάτω το πρόγραμμά σου και να δυσκολεύεσαι να φτάσεις οπουδήποτε εγκαίρως, πιθανότατα θα είναι καλύτερα να απολαύσεις την ημέρα εάν διατηρήσεις τα πράγματα ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Κάνε ένα χαλαρό σχέδιο και διατήρησε ευέλικτο το πρόγραμμά σου.

Ζυγός

Γνωρίζεις ότι οι ανάδρομοι έχουν την τάση να φέρνουν πίσω τους πρώην εραστές που μας στοιχειώνουν; Λοιπόν, Ζυγέ, ψάξε για ένα SMS ή για ένα μήνυμα στο Messenger ή στο Instagram από ένα φάντασμα του παρελθόντος των σχέσεων σου. Εάν αισθάνεσαι τον ρομαντισμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και ενδιαφέρεσαι να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα σου, κάνε το με προσοχή καθώς τυχόν σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή είναι απίθανο να διαρκέσουν πολύ αργότερα.

Σκορπιός

Αυτή η ανάδρομη πορεία σε ταξιδεύει σε ένα συναισθηματικό ταξίδι, Σκορπιέ, οπότε μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει οποιαδήποτε φανταχτερά σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το να παραγγείλεις ένα δείπνο μέσω delivery με τον σύντροφο σου ή να δείτε αγκαλιά μια σειρά στο Netflix, φαίνεται αυτή τη στιγμή εξίσου ρομαντικό με ένα καυτό ραντεβού στην πόλη. Οπότε άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει ένα οικείο και άνετο χρόνο εκείνη την ημέρα. Η καρδιά σου θέλει απλώς να τρέφεται.

Τοξότης

Είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με σαφήνεια κατά τη διάρκεια των ανάδρομων περιόδων του Ερμή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, Τοξοτίνα, ότι αισθάνεσαι λίγο χαμένη όταν πρόκειται για ερωτικές κουβέντες. Ρομαντικές εντάσεις θα μπορούσαν να προκύψουν γύρω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λόγω παρερμηνευμένων SMS ή παρεξηγημένων συνομιλιών. Να είσαι πολύ σαφής όταν επικοινωνείς με τον σύντροφό σου, για να διασφαλίσεις ότι τα συναισθήματά σου δεν θα χαθούν στη μετάφραση.

Αιγόκερως

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής σε χτυπά εκεί που πονάς, Αιγοκερίνα: στο πορτοφόλι σου. Οι οικονομικές πιέσεις μπορεί να σε εμποδίσουν από το να σκεφτείς πολλά πράγματα αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με λίγα χρήματα. Προσφέροντας ένα αισθησιακό μασάζ στο σύντροφό σου θα κάνεις κάτι που θα αξίζει τον κόπο χωρίς να φέρεις τα πάνω κάτω στο budget σου.

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, Υδροχόε, μπορεί να είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές επιθυμίες σου – κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση τόσο την καρδιά σου όσο και το πρόγραμμά σου. Αισθάνεσαι μια τάση μη δέσμευσης με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε διατήρησε τα σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαλαρά και ευέλικτα. Εάν χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου όταν πρόκειται για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, να είσαι ξεκάθαρη και για αυτό.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απαιτεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου, Ιχθύ. Ο ανάδρομος Ερμής είναι εξαντλητικός, ειδικά τώρα που έκανες πολύ βαθιά ενδοσκοπική δουλειά. Έτσι, όταν πρόκειται να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου, θέλεις να χαθείς σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Περάστε τη μέρα στο κρεβάτι, μιλώντας για τις ελπίδες και τα όνειρά σας και μεγιστοποιήστε τον ρομαντισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.