ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποια είναι τα ζώδια που θα… γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια είναι τα ζώδια που θα… γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια είναι τα ζώδια που θα… γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είναι από τις πιο εύκολες αυτές οι μέρες για σας τους ερωτευμένους Κριούς, εφόσον από ότι φαίνεται η αγάπη σας έχει μπερδευτεί με πολλές συζητήσεις και … κουβέντες που πληγώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι υπάρχει μέσα στον χώρο της εργασίας σας, ένα φλερτ, μία προσέγγιση, που και εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να της δώσετε μία ταυτότητα, αλλά δεν είναι στην φαντασία σας… υπάρχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιτέλους θα βρεθείτε κοντά με την αγάπη σας, θα έχετε να πείτε τόσα πολλά, ακόμη και εκείνα που [είχατε ξεχάσει] να πείτε. Ίσως να πρέπει να κτίσετε πιο γερές βάσεις, σε αυτή την αγάπη, που δεν θέλετε να χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα θυμό τον έχετε, μία αναποδιά σας κυριεύει, αλλά τι να κάνετε? Θα πρέπει να δώσετε το στίγμα σας και εσείς… μέρα είναι θα περάσει.

ΛΕΩΝ

Με όλη σας την σκέψη και την ψυχή, η προσωπική σας ζωή έχει γίνει εμμονική και όχι άδικα. Υπάρχουν σημεία στην σχέση σας, που θέλετε να φτιάξετε, να μην σας πληγώνουν και με την σειρά σας, να μην πληγώνετε και εσείς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στην καθημερινή ρουτίνα, έχετε και εσείς ένα λόγο να γιορτάσετε αυτή την μέρα. Ίσως μάλιστα να ξεχάσετε για λίγο τις υποχρεώσεις που σας πνίγουν και να χαμογελάσετε ζεστά… στα μάτια που υπάρχουν μόνο για σας.

ΖΥΓΟΣ

Ναι θα γιορτάσετε, ναι θα κάνετε και ένα δώρο έκπληξη, αλλά μην περιμένετε όλα να είναι ζαχαρωμένα. Συμβουλή μου είναι μην ανοίξετε συζητήσεις που πονάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

[Εσείς και οι επιλογές σας], αυτός είναι ο τίτλος που θα χαρακτηρίζει τη μέρα του Άγιου των ερωτευμένων. Και για του χρόνου … βλέπουμε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη και αδέσμευτοι να είστε αυτή την περίοδο, έχετε ένα καλό λόγο να γιορτάζετε, πρόσωπα από το παρελθόν από το παρόν και γιατί όχι να κάνετε [εικόνα] το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολοι καιροί για μεγάλες αγάπες, δύσκολοι καιροί να εμπιστευτείτε, όσους δηλώνουν, [μεγάλοι έρωτες]. Οι καταιγίδες που είχαν έρθει στην ζωή σας, σας προσγείωσαν αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θα καταλάβετε τι αξίζει να είναι δίπλα σας και τι όχι. Καλές οι γιορτές, καλά και τα όμορφα λόγια, αλλά αν δεν βγαίνουν από την καρδιά,…τι να τα κάνετε όλα αυτά;

ΙΧΘΥΕΣ

Σαν το καζάνι που βράζει και είστε έτοιμοι να τα διαλύσετε όλα με μιας. Το καλό με σας είναι ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει μέσα σας και θα έχετε το χρόνο να το σκεφτείτε πάλι και πάλι, να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας… θα είστε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.