ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τρία ζώδια που θα σε χωρίσουν χωρίς… πολλά – πολλά

Τα τρία ζώδια που θα σε χωρίσουν χωρίς… πολλά – πολλά

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία θα σου ανακοινώσουν πως χωρίζετε χωρίς να σου εξηγήσουν το γιατί.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και φεύγει από μια σχέση ακόμα πιο γρήγορα. Ο Κριός θα σε διεκδικήσει και θα σε κάνει δική του χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θα σε χωρίσει. Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και δεν μπορεί την ρουτίνα της σχέσης.

​Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει τόσο πάθος όπως στην αρχή, τότε θα σε χωρίσει χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Κριός θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και κυνηγώντας νέες προκλήσεις σε άλλες αγκαλιές.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος την μια ημέρα είναι δίπλα σου και βλέπετε ταινία στον καναπέ, και την επόμενη σου έχει ζητήσει να χωρίσετε. Εν τω μεταξύ επειδή δεν αντέχει τα δύσκολα συναισθήματα και το δράμα καθώς έρχεται σε μεγάλη αμηχανία (όπως εσύ να κλαις μπροστά του) το πιο πιθανό είναι να σου το πει με μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα. Αυτό το ζώδιο έχει έναν φόβο δέσμευσης και του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του και να κάνει τα δικά του πράγματα.

​Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι αν καταπιεστεί από τη ζήλια σου ή τον περιορισμό της ελευθερίας του. Αν θέλει τα τερματίσει την σχέση θα το κάνει πολύ γρήγορα. Αυτό το ζώδιο θα γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε του δημιουργεί στεναχώρια ή θλίψη.

Αιγόκερως

Αν πει τέλος, τότε είναι οριστικό. Δεν υπάρχει γυρισμός. O Αιγόκερως είναι της λογικής και δεν κυριεύεται εύκολα από το συναίσθημα. Αν αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την σχέση σας, τότε δεν θα μπει και πολύ στον κόπο να τις αναλύσει στο μυαλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αν η σχέση δεν είναι η ιδανική για αυτόν, τότε το αντίο είναι το μόνο σίγουρο. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Θα σου πει να χωρίσετε και θα είναι πολύ ωμός στα λόγια του. Στα όρια της αναισθησίας μπορεί να φτάσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.