ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο αμάξι σου ταιριάζει

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο αμάξι σου ταιριάζει

Tι αυτοκίνητο σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός

Του αρέσουν τα ασφαλή αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μπορεί να τρέχει με σιγουριά. Του ταιριάζουν αυτοκίνητα όμορφα και δυνατά. Θα μπορούσε να έχει ένα Volvo!

Ταύρος

Δεν θα τσιγκουνευτεί τα χρήματα για το αυτοκίνητό του και μάλιστα επειδή γνωρίζει πως πάνω απ’ όλα χρειάζεται σιγουριά, θα επένδυε σε κάτι σαν το Subaru Impreza.

Δίδυμος

Ο κεφάτος Δίδυμος θα απολαύσει τις βόλτες του με ένα αυτοκίνητο σαν το Honda Civic, το οποίο είναι γνωστό για την αξιοπιστία του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν ενδιαφέρεται για μεγάλες ταχύτητες και εντυπωσιασμούς. Ένα Fiat Punto είναι το ιδανικό.

Λέων

Λατρεύουν να γίνονται θέμα συζήτησης. Θα αγόραζαν ευχάριστα ένα MINI Cooper και θα έκαναν βόλτες, για να τους δουν όλοι.

Παρθένος

Πρακτικό ζώδιο: θέλει να ξέρει πως το αυτοκίνητό του θα τον εξυπηρετήσει και θα είναι οικονομικό. Ένα Ford Focus είναι ιδανικό.

Ζυγός

Ένα Peugeot είναι παιχνιδιάρικο σαν τους Ζυγούς και χωρά τους φίλους τους για βόλτες και εκδρομές.

Σκορπιός

Θέλει περιπέτειες και δυναμικά αυτοκίνητα, θα αγόραζε ευχάριστα ένα Nissan.

Τοξότης

Eνθουσιώδεις και κοινωνικοί, λατρεύουν τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Αιγόκερως

Μετρημένοι και χαμηλών τόνων, θα επέλεγαν ένα Toyota Avensis.

Υδροχόος

Αντισυμβατικό ζώδιο και αρκετά ελεύθερο πνεύμα. Του αρέσουν τα τζιπ!

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα αγόραζαν με άνεση ένα BMW Σειρά 1 και θα γκαζώσουν με την πρώτη ευκαιρία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.