ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζώδια και συγγνώμη: Πως απολογείται το καθένα;

Ζώδια και συγγνώμη: Πως απολογείται το καθένα;

Τι θα έλεγε το κάθε ζώδιο αν αναγκαζόταν να ζητήσει συγγνώμη σύμφωνα με την αστρολογία;

Ένας Κριός θα έλεγε κάτι του στιλ “σόρρυ κιόλας που σου είπα τη σκληρή αλήθεια, ανόητε”.

“Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος” θα έλεγε ένας Ταύρος.

Ο Δίδυμος θα έλεγε: “απολογούμαι για τα σκληρά και εύστοχα πράγματα που σου είπα”.

Για έναν Καρκίνο η συγγνώμη θα έμοιαζε κάπως έτσι: “Σταμάτα να είσαι θυμωμένος μαζί μου. Πεινάω.” Επίσης, θα συμπλήρωνε: “Σ’ αγαπάω. Μπορείς να περάσεις μετά;”

“Λυπάμαι που επέλεξες να με εκνευρίσεις” θα ήταν η συγγνώμη ενός Λέοντα.

Για τον Παρθένο θα ήταν κάπως έτσι: “Συγγνώμη που σε πλήγωσα αλλά μην ζητάς τη γνώμη μου και μετά θυμώνεις μαζί μου που σου λέω την αλήθεια”.

Ζυγός: “Συγγνώμη που η απαίσια συμπεριφορά σου με έκανε να βγω από τα ρούχα μου. Θα πρέπει να το δουλέψεις αυτό.”

“Λυπάμαι που δεν είσαι αρκετά άντρας για να με διαχειριστείς αλλά ήξερες ακριβώς που μπλέκεις πριν ξεκινήσεις σχέση μαζί μου. Οπότε είτε το δέχεσαι ή όχι” θα ήταν τα λόγια του Σκορπιού.

Ο Τοξότης θα ζητούσε συγγνώμη για την αναστάτωση. Και θα συμπλήρωνε γελώντας: “Ήταν ένα αστείο. Νόμιζα ότι σηκώνεις αστεία. Μάλλον όμως έκανα λάθος.”

Ο Αιγόκερως δεν απολογείται. Σε αναγκάζει να απολογηθείς εσύ επειδή θύμωσες μαζί του.

Υδροχόος: “Λυπάμαι που βρήκες την κανονική συμπεριφορά μου τόσο ανάρμοστη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ένα Ιχθύ η απολογία θα ήταν ως εξής: “Ξεπέρασε ό,τι είπα ή μείνε θυμωμένος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.