ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτά τα τρία ζώδια είναι γεννημένα για να γίνουν οικογενειάρχες

Αυτά τα τρία ζώδια είναι γεννημένα για να γίνουν οικογενειάρχες

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για να κάνουν οικογένεια σύμφωνα με την αστρολογία.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος οδηγείται από τη φύση του στην άνεση και την ασφάλεια της δημιουργίας οικογένειας. Δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να είναι περιτριγυρισμένος από ανιδιοτελή αγάπη που έχει παντοτινή διάρκεια. Μπορεί να είναι γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του αλλά μια υπομονετική και τρυφερή εκδοχή του βγαίνει όταν σχετίζεται με τα παιδιά του. Ένας Καρκίνος έχει την ενέργεια και την αγάπη ενός γονιού χάρη στην σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που έχει να κάνει με τα συναισθήματα.

Λέων

Με καρδιά γεμάτη από αγάπη είναι ο Λέων και ανυπομονεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια για να μπορέσει να τη μοιραστεί. Κρύβει στην καρδιά του ένα παιδί και του αρέσει να έχει αυτή τη νεότητα και να διατηρεί καλή σχέση με το παιδί που κρύβει μέσα του. Ας μην κρυβόμαστε, ο Λέων ενθουσιάζεται από την προοπτική μιας μελλοντικής οικογένειας και των οικογενειακών φωτογραφιών. Απλά μην πειράξεις τα παιδιά του, είναι τόσο προστατευτικός που σύντομα θα διαπιστώσεις ότι βγάζει νύχια.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα σου φαίνεται παράξενο που βλέπεις το συγκεκριμένο ζώδιο στη λίστα αφού έχει τη φήμη του μυστηριώδους και του έντονου. Μην ξεχνάς όμως ότι κάτω από όλα τα πάθη του, ο Σκορπιός είναι πολύ συναισθηματικός. Στο βάθος του αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να βρει έναν σύντροφο και να του τα δώσει όλα. Ο Σκορπιός θέλει να απελευθερώσει την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει μέσα σου και να μοιραστεί τη ζωή του με έναν άνθρωπο. Μόλις βρει τον σωστό θα διασχίσει το δρόμο που οδηγεί στην διαχρονική δέσμευση της οικογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.