Πότε είναι έτοιμο για μία σταθερή σχέση το κάθε ζώδιο

Πότε είναι έτοιμο για μία σταθερή σχέση το κάθε ζώδιο

Πολλοί αρέσκονται στην δημιουργία εφήμερων, ελεύθερων σχέσεων, γιατί τρομάζουν στην σκέψη της δέσμευσης. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία συναισθημάτων φόβου, ανασφάλειας και μοναξιάς.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπος που γνώρισες ή είσαι ήδη σε μία σχέση, είναι όντως έτοιμος/η για έναν μόνιμο δεσμό, αρκεί να διαβάσεις το ζώδιο και τον ωροσκόπο του για να μάθεις όλη την αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένεις ποτέ από το άτακτο Κριάρι να ακούσεις όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης… Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεστοσμίσει από τα χείλη του την φράση, ότι θέλετε να έχετε μαζί κάτι σταθερό και μόνιμο, γιατί τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την ελευθερία του … Θα καταλάβεις όμως ότι ενδιαφέρεται μαζί σου για κάτι σταθερό, όταν η συμπεριφορά του απέναντί σου είναι σταθερή και όταν επιδιώκει σε κάθε δραστηριότητά του να έχεις και εσύ άμεσο ρόλο! Για να μπορέσει η σχέση σας να γίνει σταθερή, απλά κράτα τον μία κρύο και μία ζέστη ..

ΤΑΥΡΟΣ: Ένας Ταύρος αναζητά συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια, του αρέσουν τα σίγουρα μονοπάτια όμως καθυστερεί πολύ να πάρει την απόφαση να δεσμευτεί ουσιαστικά με έναν ( ή μία) σύντροφο! Για να καταλάβεις ότι ένας Ταύρος είναι έτοιμος για σχέση, θα πρέπει να διακρίνεις τα σημάδια που σου δείχνουν ότι αρχίζει να σου ανοίγεται συναισθηματικά. Όταν ο Ταύρος σε κοιτάζει με αισθησιασμό με τη λάγνα ματιά του, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όσα του λες, τότε «ναι» σε θέλει μόνιμα στο πλάι του! Για να καταφέρεις να γίνει η σχέση σας σταθερή, αρκεί να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του λοιπόν … Δεν είναι και τόσο εύκολο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων ποτέ δεν νιώθει σίγουρο ότι είναι έτοιμο για σταθερό δεσμό… Οι αμφιβολίες και τα διλήμματα είναι υπαρκτά σε κάθε σημαντική απόφαση στη ζωή του, αλλά το ρίχνει στην «τρελή» γιατί μία ζωή την έχουμε και πρέπει να την γλεντήσουμε! Εσύ θα καταλάβεις ότι θέλει έναν σταθερό δεσμό μαζί σου, εφόσον έχετε περάσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο που είστε ζευγάρι και σου έχει δώσει τα σημάδια, ότι δεν σε βαριέται αλλά λαχταρά να περνάτε χρόνο μαζί! Για να τον έχεις για πάντα δίπλα σου, συμβιβάσου ότι θα παραμείνει μόνιμα ένα ζωηρό παιδί που δεν θέλει φροντίδα αλλά … ελευθερία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα έχεις διαβάσει ότι ένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, θέλει μόνιμες δεσμεύσεις και ενδιαφέρεται για την δημιουργία οικογένειας ! Αυτή η άποψη είναι σωστή, όμως ένας Καρκίνος δεν είναι πάντα έτοιμος να υποδεχτεί έναν σύντροφο στη ζωή του και φυσικά δεν θέλει πάντα να κάνει σταθερές σχέσεις! Για να καταλάβεις λοιπόν ότι σε βλέπει σοβαρά, δηλαδή ότι θέλει μαζί να έχετε κάτι σταθερό, αρκεί να διακρίνεις ότι κάνει μαζί σου όνειρα για το μέλλον και σε συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του, στη ζωή του, στις υποχρεώσεις του , στην οικογένεια του! Για να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου, πρόσφερέ του τις πιο όμορφες, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

ΛΕΩΝ: Ένας Λέοντας είναι σε ετοιμότητα για μία νέα σταθερή σχέση, όταν έχει χορτάσει και έχει απολαύσει την ερωτική του ζωή! Όταν έχει γευτεί τις κατακτήσεις, τις περιπέτειες και έχει πάρει την επιβεβαίωσή του ότι περνά η μπογιά του! Για να καταλάβεις λοιπόν ότι θέλει έναν σταθερό δεσμό από εσένα, αρκεί να διαπιστώσεις ότι ο έρωτάς του για σένα διατηρείται ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες … Όταν ο Λέοντας είναι ανοιχτός και αισιόδοξος στο πλευρό ενός συντρόφου με τον οποίο μοιράζεται καλή χημεία , δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Για να τον κρατήσεις μόνιμα κοντά σου, αρκεί να τον θαυμάζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι εύκολη περίπτωση το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου … Πρέπει να περάσεις από πολλά τεστ για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θέλει από εσένα έναν μόνιμο σταθερό δεσμό… Μέχρι όμως να σου δώσει τα «αριστεία» εσύ μπορεί και να έχεις κουραστεί ! Θα καταλάβεις ότι σε βλέπει σοβαρά, όταν αρχίζει να ρίχνει αυτό τον ψυχρό τοίχο και όταν μπει στη διαδικασία να σου ανοίγεται και περισσότερο συναισθηματικά … Για να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου, αρκεί να έχεις υπομονή και σταθερότητά στα «θέλω» σου!

ΖΥΓΟΣ: Ένας Ζυγός πραγματικά μπορεί να σε πουλά και να σε αγοράζει, χωρίς εσύ να το πάρεις χαμπάρι! Είναι απίστευτα θεατρίνος για το λόγο αυτό ποτέ δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι θέλει από εσένα έναν μόνιμο σταθερό δεσμό! Τα νέα είναι αισιόδοξα, αν διακρίνεις ότι ο Ζυγός νιώθει ήρεμος, γαλήνιος, ερωτευμένος και ισορροπημένος όταν είναι μαζί σου … Αν η σχέση σας τον κάνει να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια, τότε έχεις κάνει σημαντικά βήματα για να καταφέρεις να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου! Σημαντικό λοιπόν είναι να τον κάνεις να γελά και να περνάτε καλά, τόσο μαζί, όσο και με τον κοινωνικό σας κύκλο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά … Μπορεί η βασική του επιθυμία να είναι η δημιουργία ενός μόνιμου σταθερού δεσμού, στην ουσία όμως ζητά πολλά και θέλει πολλές εγγυήσεις για να μπορέσει να πει τελικά το μεγάλο «ναι» σε μία σχέση που θα έρθει στη ζωή του για να κρατήσει για πολύ καιρό! Αν λοιπόν διακρίνεις ότι δεν σε καταδιώκει, ότι πιστεύει στα λόγια σου, ότι είναι πολύ εκφραστικός και κάνει σχέδια για εσάς, χωρίς να δημιουργεί σκηνικά και πλεκτάνες, τότε χαλάρωσε … σε θέλει μόνιμα δίπλα του! Εσύ τι πρέπει να κάνεις; Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά ζωηρούλης και ατακτούλης είναι στα ερωτικά του ο Τοξότης … Δεν θέλει μόνιμες δεσμεύσεις, αλλά εμπειρίες, νιώθει ότι περιορίζεται ακόμα και στη σκέψη ότι θα μείνει για πολύ καιρό μόνο με έναν σύντροφο! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει μόνιμους και σταθερούς δεσμούς … απλά ποτέ δεν ξέρει κατά πόσο είναι σε ετοιμότητα για έναν τέτοιου είδους δεσμό! Αν ο Τοξότης σε έχει μέσα στον κύκλο του, στις παρέες του , στα ταξίδια του και στη ζωή του γενικότερα και δεν δείχνει να πέφτει σε ρουτίνα, τότε χαμογέλασε …. Βλέπει τη σχέση σας σοβαρά ακόμα και δεν στο παραδέχεται! Εσύ τι πρέπει να κάνεις ; Να σεβαστείς την ανεξαρτησία του ….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μεγαλύτερο ποσοστό των Αιγόκερων λειτουργεί ακόμα και στην αισθηματική του ζωή με πρόγραμμα …. Η σταθερή αισθηματική δέσμευση προκύπτει όταν έχει καταφέρει με κάποιον τρόπο να καταξιωθεί επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά! Είναι πολύ σημαντικό για έναν Αιγόκερω να είναι «φτασμένος» όταν θα δέσει άγκυρα σε ένα σταθερό λιμάνι, γιατί θέλει να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα τον θαυμάζει! Αν λοιπόν έχεις διαπιστώσει ότι ο Αιγόκερως έχει κατακτήσει κάποιους από τους σημαντικούς του στόχους και αρχίζει να σου ανοίγεται συναισθηματικά, τότε έχεις λόγος να ελπίζεις για κάτι πιο μόνιμο! Για να τον κρατήσεις μόνιμα κοντά σου, αρκεί να βάζετε και μαζί κοινούς στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ουράνιος και απρόβλεπτος Υδροχόος δεν πιάνεται πουθενά … σίγουρα όμως η πληρότητά του είναι η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού, άσχετα αν τρομάζει στην ιδέα! Η στάση του θα σε κάνει πολλές φορές να σκεφτείς ότι δεν θέλει κάτι μόνιμο … στην ουσία όμως θα καταλάβεις ότι θέλει κάτι σταθερό μαζί του, όταν θα διακρίνεις ότι εκτός από ερωτικά σε βλέπει και φιλικά … Όταν αρχίζει να σου ανοίγεται για τα προσωπικά του σαν να είναι το καλύτερό σ ου φιλαράκι και όταν δεις ότι ξεκινήσει να αναπτύσσεται μεταξύ σας μία αγνή αγάπη … τότε δεν θα σκεφτεί να φύγει μακριά σου ! Για να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου κάνε του πολλές εκπλήξεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΙΧΘΥΣ: Ένας Ιχθύς λέει πάντα ότι θέλει μόνιμο δεσμό, έναν σύντροφο που θα μείνει για πάντα στη ζωή του ! Δεν χρειάζεται όμως να πιστέψεις ευκολόπιστα τα λόγια του … γιατί ξέρει να ελίσσεται και πολλές φορές μπερδεύεται και ο ίδιος από τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του! Απόλαυσε μαζί του τη στιγμή, δέξου το γεγονός ότι μπορεί να έχετε μία καλή σχέση που να κρατά καιρό, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το Ψάρι μία μέρα που δεν την περιμένεις θα σου ξεγλιστρήσει! Για να μείνεις για πάντα κοντά του … κάνε τον να ονειρεύεται και να φαντασιώνεται τα πάντα μαζί σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.