Σε ποια ζώδια αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία

Σε ποια ζώδια αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία

Είναι απολύτως ανθρώπινο για όλους να «τα κάνουν θάλασσα» κάποτε. Μερικές φορές όμως η αναταραχή ή το μπέρδεμα που δημιουργείται μπορεί να βλάψει μια σχέση ή μια ευκαιρία.

Ίσως να κάνουν κάτι απερίσκεπτο που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου ή να αποτύχουν στο να επιτελέσουν ένα σημαντικό καθήκον στη δουλειά τους. Όποιο κι αν είναι το λάθος τους, είναι πολύ πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα το να χάσεις την εμπιστοσύνη σου. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι πάντα εύκολο να συγχωρήσεις το άτομο που υπέπεσε σε ατόπημα.

Ωστόσο, αν θέλεις να ξέρεις με ποια ζώδια έχει νόημα να είσαι πιο επιεικής όταν σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις:

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επανορθώσει

Ο πεισματάρης Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο που δεν τα παρατάει ποτέ, ειδικά αν πρόκειται για τη σχέση του. Αν σου έχει δώσει μια υπόσχεση, σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να δώσει όλον τον εαυτό του. Αν αποτύχει να τηρήσει την υπόσχεσή του, θα νιώσει εντελώς συντετριμμένος. Είναι σαν να έχει καταργήσει τον ίδιο του τον εαυτό και όλα όσα πιστεύει.

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να έχει αρχίσει ήδη τη διαδικασία για να διορθώσει το σφάλμα του, πριν ακόμα εσύ το παρατηρήσεις. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι πάνω απ’ όλα για έναν Ταύρο και δεν πρόκειται να χάσει χρόνο. Ακόμα και αν δεν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει. Όμως, θα ήταν σφάλμα σου να μην το κάνεις, γιατί είναι ένα πολύ επίμονο και επιμελές ζώδιο. Θα υπάρχει σίγουρα μια λογική εξήγηση για τους λόγους που τα θαλάσσωσε την πρώτη φορά. Άκουσέ τον και δώσε του βήμα για να ξαναπροσπαθήσει. Δεν θα απογοητευτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σπάνιο να αποτύχει και σίγουρα αξίζει τη δεύτερη ευκαιρία

Πίσω από το ήρεμο παρουσιαστικό ενός Παρθένου, κρύβεται πάντα μια καταιγίδα δημιουργικής νευρικότητας. Αν δεν κάνει κάτι χρήσιμο ή εποικοδομητικό, νιώθει σαν να αυτοκαταργείται και μετατρέπεται σε ένα άτομο που κατηγορεί τον εαυτό του. Η περηφάνια του είναι απέραντη και εξαρτάται αποκλειστικά από την παραγωγικότητά του. Το ζώδιο αυτό ενδιαφέρεται να είναι άνθρωπος των πράξεων και οι άλλοι να βασίζονται σε αυτόν ότι θα κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν του αρέσουν οι προχειρότητες ή οι παραλείψεις και σίγουρα δεν κάνει πονηριές για να γλυτώσει κόπο ή να τελειώσει πιο γρήγορα κάτι που έχει αναλάβει. Γενικότερα, ένας Παρθένος είναι το άτομο που έχει ειλικρινείς προθέσεις και επιλέγει την έντιμη συμπεριφορά έναντι της θολούρας και της εξαπάτησης.

Για αυτούς τους λόγους, όταν σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, είναι σίγουρο ότι δεν αστειεύεται. Το γεγονός ότι φάνηκε αναξιόπιστος στα μάτια σου την πρώτη φορά είναι κάτι που τον αρρωσταίνει. Το πιο πιθανό είναι να κάψει όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα μόνο και μόνο για να καταλάβει πώς μπόρεσε να κάνει την ανοησία και να σε απογοητεύσει. Αν έκανε το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, δεν θα ήταν καν ο εαυτός του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξεπεράσει τον εαυτό του προκειμένου να επανορθώσει

Είναι από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και το «εγώ» του εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά του να αναρριχάται και να πετυχαίνει. Το να απογοητεύσει κάποιον είναι κάτι εντελώς αντίθετο με τις αξίες του. Αν δεν είναι αξιόπιστος ο Αιγόκερως, τότε ποιος είναι; Στην περίπτωση που κάνει ένα λάθος που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση είναι σαν να αρνείται το ταξίδι του προς την υπεροχή, την οποία επιθυμεί να έχει απέναντι σε όλους και όλα. Αν υπάρχει κάτι που μισεί περισσότερο απ’ οτιδήποτε, είναι το να αποτυγχάνει και να υποχωρεί. Ως εκ τούτου, θα προχωρήσει πέρα και πάνω από τις δυνατότητές του για να διορθώσει ένα πιθανό λάθος του, καταβάλλοντας τόσο μεγάλη προσπάθεια και παράγοντας τέτοιο έργο, ώστε να ξεχάσεις εντελώς ότι κάποια στιγμή υπέπεσε σε σφάλμα.

Εάν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Στην πραγματικότητα, ίσως θελήσεις να ξανακάνει λάθος προκειμένου να το ξαναδιορθώσει! Γιατί, όταν διακυβεύεται το «εγώ» ενός Αιγόκερω, παράγει απίστευτα σπουδαίο έργο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.