ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα 4+1 ζώδια που δεν διστάζουν να πάρουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις

Τα 4+1 ζώδια που δεν διστάζουν να πάρουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις

Στην ζωή υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και οι οποίες μόνο εύκολες δεν είναι. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δυνατοί, ισχυροί και με πυγμή, αντίθετα, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να διατηρήσουν καθαρό το κεφάλι τους και να πάρουν πάρουν το βάρος της ευθύνης ή μια πολύ δύσκολη απόφαση.

Το σίγουρο είναι ότι δε θα δειλιάσουν, δεν θα κάνουν πίσω και δεν θα το μετανιώσουν. Γιατί έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και γιατί έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά όταν οι άλλοι λιγοψυχούσαν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα από τα άτομα τα οποία μπορούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Και αυτό επειδή είναι παρορμητικός και δεν κάθεται να σκεφτεί ή να αναλύσει πολύ τις καταστάσεις. Κάνει αυτό που πρέπει εκείνη την στιγμή ή αυτό που εκείνος θεωρεί σωστό και προχωρά. Παίρνει ρίσκα με αυτό τον τρόπο, αλλά όπως και να έχει, είναι το άτομο που θα βγει μπροστά όταν «η μπάλα καίει».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ξέρει πολύ καλά τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του και έτσι δεν θα καθίσει να σπαταλήσει πολύ χρόνο για να σκεφτεί και να πάρει μια απόφαση. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και όταν πει κάτι, θα το κάνει. Θεωρεί ότι έχει δίκιο και δεν θα αλλάξει άποψη, από την στιγμή που πιστεύει ότι έχει πάρει την καλύτερη για εκείνον απόφαση και φυσικά την πιο συμφέρουσα. Θα υπερασπιστεί τις επιλογές του μέχρι το τέλος.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει την ικανότητα να σκέφτεται με καθαρό μυαλό. Μπορεί να βγει μπροστά, να πάρει δύσκολες και σκληρές αποφάσεις και γενικότερα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Είναι σίγουρος και για τον εαυτό του και για τις επιλογές του και δεν θα κάνει πίσω. Άλλωστε, δεν θέλει να αφήνει κανέναν άλλο να αποφασίζει για τον ίδιο και προτιμά να παίρνει εκείνος την όποια κατάσταση στα χέρια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει στην ζωή του να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Θέλει να νιώθει σίγουρος και ασφαλής. Είναι ένα άτομο δυνατό και με ισχυρή προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να κάνει πράγματα που οι άλλοι θα τρέμανε ακόμα και στην ιδέα να τα κάνουνε. Ο Σκορπιός δεν σκέφτεται πολύ πριν πράξει, όμως είναι σίγουρος ότι έχει κάνει τις σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως στην ζωή του αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι άτομο λογικό και πρακτικό. Δεν φοβάται, δεν δειλιάζει και όταν χρειαστεί, θα πάρει τις πιο σκληρές αποφάσεις. Εκεί που οι άλλοι τα χάνουν, το ξανασκέφτονται, μετανιώνουν και κάνουν πίσω, ο Αιγόκερως παραμένει ψύχραιμος και με ύφος μπαίνει μπροστά και «καθαρίζει». Είναι το άτομο που πραγματικά θα πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις και δεν πρόκειται να το μετανιώσει ποτέ γιατί μέσα του θα ξέρει ότι έχει πράξει το σωστό και θα έχει ήσυχη την συνείδησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.