ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι φυσικά ταλέντα: Aυτά είναι τα τρία πιο δημιουργικά ζώδια

Είναι φυσικά ταλέντα: Aυτά είναι τα τρία πιο δημιουργικά ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο δημιουργικά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι σίγουρα το πιο δημιουργικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Συνήθως είναι ζωγράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, ποιητές και καλλιτέχνες τατουάζ και αυτό γιατί το ζώδιο του νερού ενδιαφέρεται για τις τέχνες. Επειδή οι Καρκίνοι είναι το πρωτεύον ζώδιο του νερού (που σημαίνει ότι είναι μαζί ηγέτες και συμπονετικοί), έχουν την ικανότητα να αισθανόνται έντονα τα συναισθήματα καθώς και να τα απεικονίζουν σε οθόνη, καμβά, χαρτί ή μελάνι.

Εάν παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου Καρκίνος εξαντλείται ή δεν έχει έμπνευση, πήγαινε τον στην παραλία, όπου η δύστροπη ψυχή του θα νιώσει σαν στο σπίτι της.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι διάσημος για την τεμπελιά και το πείσμα του, αλλά είναι κρυφά δημιουργικός. Επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης (αυτής της γλυκιάς, αισθησιακής θεάς), αγαπά τα γλυκά πράγματα στη ζωή – φαγητό, ποτό, σεξ, καλή μουσική, όμορφη τέχνη… και η λίστα συνεχίζεται. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται τεμπέλης, είναι επειδή ο Ταύρος θέλει να καταβάλει προσπάθειες μόνο σε πράγματα που είναι πραγματικά παθιασμένος.

Εάν προσπαθήσεις να βάλεις τον Ταύρο σε ένα κουτί ή να τον κάνεις να ενεργεί «φυσιολογικά», θα ποδοπατήσει αυτό το κουτί, θα το ρίξει στα σκουπίδια και θα πάρει έναν υπνάκο για να ανακάμψει από όλο αυτό το δράμα. Δεν ταιριάζει ακριβώς με έναν τυπικό τρόπο ζωής 9 π.μ.-5 μ.μ.!

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι ευμετάβλητοι στη φύση, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει να πηγαίνουν με τη ροή και να κινούνται με τα ρεύματα της ενέργειας γύρω τους, οπότε είναι υπέροχοι σε πάρτι, επειδή μπορούν να ταιριάζουν με τα vibes του οποιουδήποτε. Είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι οδηγείται από το εσωτερικό του πάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ενεργειών οδηγεί σε ένα πολύ δημιουργικό ζώδιο. Όχι μόνο οι Τοξότες μπορούν να βρουν έμπνευση στα πιο συνηθισμένα περιβάλλοντα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως έμπνευση σε άλλους. Ο Τοξότης είναι η μούσα του ζωδιακού κύκλου! Θεωρούνται επίσης οι εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου, καθώς τους αρέσει να κινούνται συνεχώς και συχνά χρησιμοποιούν την περιπλάνησή τους ως τρόπο για να τροφοδοτήσουν την τέχνη τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.