ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα τρία ζώδια που έχουν την… έκτη αίσθηση

Τα τρία ζώδια που έχουν την… έκτη αίσθηση

Υπάρχουν κάποια ζώδια, που αδιαμφισβήτητα θα λέγαμε πως έχουν την… έκτη αίσθηση καθώς το ένστικτό τους είναι αλάνθαστο.

​Δείτε ποια είναι:

Καρκίνοι

Ο καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, επομένως έχει την ικανότητα να αναπτύξει την απαραίτητη ενσυναίθηση για τους γύρω του. Διαβάζει καλύτερα από οποιοδήποτε ζώδιο τους ανθρώπους.

Ιχθείς

Γενικά είναι ένα ζώδιο που βιώνει ένα δικό του ονειρικό κόσμο γεμάτο συναίσθημα. Ο πλανήτης Ποσειδώνας που κυβερνά τον ιχθύ, είναι επίσης και κυβερνήτης των ονείρων και του υποσυνείδητου, οπότε δεν είναι περίεργο που το εν λόγω ζώδιο συναισθάνεται πολλά.

Σκορπιοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κάτι φαίνεται ότι είναι λάθος, ο σκορπιός είναι εκεί για να το μαντέψει σωστά. Κινείται παρασκηνιακά, συλλέγει πληροφορίες και έχει σύμμαχο το ένστικτό του για να πέσει μέσα. Είτε ερωτική σχέση είτε φιλική, θα το χρησιμοποιήσει όπως πρέπει κι αν κάτι δεν του κάτσει καλά, δεν θα την εξελίξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.