ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν σταματούν με τίποτα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν να συζητάνε για ώρες

Δεν σταματούν με τίποτα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν να συζητάνε για ώρες

Αυτά είναι τα τρία πιο ομιλητικά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι γεμίζουν πάντα ιδέες και ο ενθουσιασμός τους να μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους δεν τελειώνει ποτέ. Η περίεργη φύση τους τους κάνει να μην βαρεθούν ποτέ και οι άλλοι το βρίσκουν εύκολο να συνομιλήσουν μαζί τους. Η επιθυμία των Δίδυμων να είναι μαθητές της ζωής, τους ωθεί να αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους μάθησης, ώστε να μην τελειώνουν ποτέ τα πράγματα που έχουν να πουν. Η επιθυμία τους να βουτήξουν αψήφιστα σε νέα και ενδιαφέροντα θέματα, μπορεί μερικές φορές να τους εμποδίσει να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινούν, αλλά όσο θυμούνται ότι κάθε ιδέα που έχουν αξίζει τον χρόνο και την υπομονή τους, θα εκπληρώνεται πάντα.

Ζυγός

Το να έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη σημαίνει για τους Ζυγούς ότι η ανθρώπινη σύνδεση είναι το παν. Κάποιοι μπορεί να τους θεωρήσουν ως απελπισμένους ρομαντικούς, αλλά εξακολουθούν να είναι ένα ζώδιο του αέρα. Παρακινούνται από πνευματικές συνομιλίες, κατά προτίμηση σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία τους να είναι προσιτοί τους επιτρέπει να δημιουργήσουν βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους. Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τα θέματα που τους αρέσει από τη φύση τους να συζητούν, βασίζονται στις σχέσεις, είτε παρέχοντας συμβουλές για γνωριμίες στην καλύτερη φίλη τους, είτε μιλώντας με ενθουσιασμό για το νέο άτομο που βλέπουν.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως το ελεύθερο, ανθρωπιστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η κύρια προτεραιότητα για τους Υδροχόους είναι η σύνδεση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις με αυτούς. Η κοινή χρήση των απόψεών τους με άτομα που εκτιμούν πραγματικά τη μοναδική ατομικότητά τους, είναι μεγάλη ανάγκη, μαζί με τη χρήση της φωνής τους για να μιλήσουν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Το κάλεσμα που αισθάνονται για να κάνουν δουλειά στην κοινότητα τροφοδοτεί την έμφυτη επιθυμία τους να κάνουν ξεκάθαρες σχέσεις και αυτό είναι κάτι που τους κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Η επιθυμία του Υδροχόου να ενισχύσει τις φωνές εκείνων που αναγκάζονται να σιωπήσουν, τους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό τους, κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για αυτούς.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.