ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν πρόκειται να συνευρεθούν ποτέ ξανά με τους πρώην τους

Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν πρόκειται να συνευρεθούν ποτέ ξανά με τους πρώην τους

Τα παρακάτω ζώδια δεν θα κάνουν ποτέ σεξ με τους πρώην τους.

Κριός

Ο Κριός είναι πάντα φιλικός με τους άλλους. Όμως, το εγώ του Κριού είναι πιο εύθραυστο από ό,τι μπορεί να συνειδητοποιήσεις, οπότε ακόμη κι όταν μια σχέση τελειώνει φιλικά, αυτά που γεννιούνται μετά από αυτό τον χωρισμό δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν, ούτε καν για ένα άσκοπο πισωγύρισμα. Για τον Κριό, “αποτυχίες” σημαίνει αποτυχίες και οποιαδήποτε υπενθύμιση αυτής της αποτυχίας δεν είναι ευπρόσδεκτη.

Λέων

Ακριβώς όπως ο Κριός, ο Λέων υπερηφανεύεται για τη φήμη του και δεν πρόκειται να αφήσει να αναζωπυρωθεί μια σχέση με έναν πρώην. Ο Λέων είναι μνησίκακος. Μπορεί να ζει για το σκάνδαλο, αλλά δεν θα διακινδυνέψει ποτέ τη δημόσια εικόνα του για ένα πρώην.

Σκορπιός

Είναι πάντα πολύ αργά για να ζητήσεις συγγνώμη σε έναν Σκορπιό, γιατί δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει την πικρία. Εκείνοι που “σημαδεύονται” κοινωνικά και ερωτικά από τον Σκορπιό δεν αλλάζουν. Ένα one night stand μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά για το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ανεπίτρεπτο να ξαναμπλέξεις σε κάτι που έχει τελειώσει.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λογικοί Αιγόκεροι έχουν ακριβώς μηδενικό περιθώριο αστάθειας στη σχολαστικά οργανωμένη ζωή τους. Πάντα θέλουν να γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει και η εμφάνιση ενός πρώην μπορεί να έχει εντελώς απροσδόκητες συνέπειες. Ο Αιγόκερως αναζητά έναν σύντροφο με τον οποίο μπορεί να χτίσει ένα μέλλον, όχι να ξαναεπισκεφτούν το παρελθόν, οπότε για αυτόν, το σεξ με έναν πρώην είναι απλά χάσιμο του πολύτιμου χρόνου του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.