ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή η μέρα του Μαΐου είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέα σχέση σύμφωνα με την αστρολογία

Αυτή η μέρα του Μαΐου είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέα σχέση σύμφωνα με την αστρολογία

Είτε πιστεύεις στη μοίρα είτε στην ελεύθερη βούληση τ’ αστέρια μπορεί να σου δώσουν μια εξήγηση ή την ώθηση που χρειάζεσαι σε δεδομένη στιγμή.

Για παράδειγμα, η 17η Μαΐου του 2021 φαίνεται ότι θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα αυτού του μήνα για κάθε ζώδιο, οπότε δεν βλάπτει να δοκιμάσεις την τύχη σου σε αυτό το επίπεδο. Αν και ανάλογα με την υποστήριξη του σύμπαντος στο ζώδιο σου είναι λογικό να μην ικανοποιεί πάντα τις ρομαντικές σου επιθυμίες, ωστόσο δεν αφαιρεί τις πλανητικές ενέργειες από το παιχνίδι.

Εκτός από την παθιασμένη ενέργεια που προέρχεται από το φεγγάρι στο Λέοντα, η Αφροδίτη θα βρεθεί επίσης σε σύζευξη με τον Βόρειο Κόμβο αυτήν την ημέρα, γι ‘αυτό σημάδεψε το ημερολόγιο σου. Θα θελήσεις να ελέγξεις ποιοί από τους 12 αστρολογικούς Οίκους θα βρεθούν στους Διδύμους στον αστρολογικό σου χάρτη, καθώς εκεί είναι όπου η Αφροδίτη – πλανήτης του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης, του αισθησιασμού και των συστημάτων αξίας – θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Βόρειο Κόμβο, γνωστό και ως «Βορειο Αστέρι». (Ο Βόρειος Κόμβος είναι εκεί που κατευθύνεσαι. Ο Νότιος Κόμβος είναι αυτό που απελευθερώνεις). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ισχύς αυτής της σύζευξης είναι μεγάλη, ειδικά όταν ο Ερμής, διέρχεται από το ζώδιο που είναι κυρίαρχος, δηλαδή τους Διδύμους.

Ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα και αυτό το στοιχείο συμβολίζει το νου. Είναι οι πληροφορίες που επεξεργάζεσαι και οι λέξεις που ανταλλάσσεις. Οι ερωτικές και ρομαντικές ανταλλαγές είναι πιο πιθανό να συμβούν αυτήν την ημέρα, οπότε μην διστάσεις να στείλετε αυτό το πολυαναμενόμενο SMS. Αυτό το ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή δεν είναι πολύ λάτρης των συναισθηματικά φορτισμένων σχέσεων – όσο πιο cool τόσο το καλύτερο. Ο Δίδυμος δεν ψάχνει απαραίτητα έναν σύντροφο ψυχής. Είναι πολύ ευμετάβλητος και βαριέται εύκολα, οπότε κρατήσε το σε επίπεδο φλερτ, τουλάχιστον για τώρα. Είσαι ήδη στη φάση λίγο πριν από τον ανάδρομο Ερμή και στη μέση της σεζόν της έκλειψης, οπότε μη βάζεις όλα τα αυγά σου στο ίδιο καλάθι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.