ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχουν το… μέγεθος με το μέρος τους: Αυτά είναι τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια

Έχουν το… μέγεθος με το μέρος τους: Αυτά είναι τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια

Αυτά τα τρία ζώδια φημίζονται για τα σωματικά «προσόντα» τους.

Υδροχόος

Είναι από τα ζώδια που γνωρίζουν ότι έχουν «ικανοποιητικό» μέγεθος και για τον λόγο αυτόν διεκδικούνται και από πολλούς-ές. Σε κάθε περίπτωση κάνει σεξ με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος συνήθως και για τον λόγο αυτόν γνωρίζουν όλοι ότι είναι «προικισμένος».

Είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός ότι δίνει ιδιάζουσα βάση στο σεξ, στον ερωτικό τομέα κλπ. Άλλωστε από εκεί ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή του και έτσι κρίνει αρκετά επιφανειακά.

Ο Υδροχόος έχει την τάση επίσης, να είναι αρκετά υπερήφανος για το πέος του.

Λέων

Το φιλόδοξο, γενναιόδωρο και αρκετά αλαζονικό ζώδιο, μπαίνει σε μια διαδικασία να βάζει το σεξ αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες. Το γεγονός δε ότι κατά βάση έχει μεγάλο πέος, τον κάνει να γίνεται αρκετά ναρκισσιστής.

Θεωρεί ότι το μέγεθος έχει σημασία και όχι ο τρόπος. Αυτό είναι λάθος διότι προφανώς δε μπαίνει στη διαδικασία να βελτιώσει τον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα στον ερωτικό τομέα.

Έχει την τάση επίσης να αναφέρει πόσο μέγεθος είναι η ανατομία του, πριν ακομη η συζήτηση γίνει τελείως ερωτική και αυτό συνήθως ξενερώνει τη συνομιλήτριά του, η οποία ενδέχεται να είναι πιο εγκεφαλική.

Αιγόκερως

Είναι εσωστρεφής και δεν πολυμιλάει. Πρακτικά δεν περιμένεις το συγκεκριμένο άτομο να είναι ούτε καλό στο κρεβάτι, ούτε να έχει ένταση, ούτε…μέγεθος!

Δε θα μπει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσει το τι θέλει σεξουαλικά. Είθισται αυτό να βγαίνει στην πορεία των πραγμάτων και πρακτικά να εντυπωσιάζει τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί.

Το ζώδιο αυτό θέλει να τα πηγαίνει καλά στο σεξ. Το ξέρει ότι είναι «προικισμένο» αλλά προσπαθεί κιόλας να καταλάβει τι θέλει και το άλλο άτομο με στόχο να το ικανοποιήσει. Και έτσι τα σχόλια που δέχεται είθισται να είναι τα…καλύτερα και τα πιο ενθουσιώδη ως προς τις επιδόσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.