Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους ως τέλη Ιουλίου

Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους ως τέλη Ιουλίου

Στις 13 Μαΐου ο Δίας έφυγε από τον Υδροχόο και μπήκε στους Ιχθύες, όπου και θα μείνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάσει με άκρως θετικό τρόπο ορισμένα ζώδια.

Ο Δίας, ο πλανήτης «δάσκαλος», ο πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας, φαίνεται πως θα ευνοήσει πιο πολύ τρία ζώδια, γεμίζοντάς τα με ελπίδα, φέρνοντάς τους τύχη και ανάπτυξη, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε χρηματικό κέδρος ή «άνθιση» μιας αγάπης.

Ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια;

Το ζώδιο του Κριού

Η τύχη φαίνεται ότι βρίσκεται με το μέρος σας Κριοί και εάν το μυαλό σας τρέχει σε επενδύσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Επενδύστε με σύνεση και κερδίστε αργότερα την αφθονία. Εάν πάλι σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή μην διστάσετε. Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε ραντεβού από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει;

Ο Δίας πάντως σας λέει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Γίνεται ο πολεμιστής που είστε και αγωνιστείτε για μια αύξηση ή για τον άνθρωπο που σας ιντριγκάρει.

Το ζώδιο του Τοξότη

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Τοξότης ευνοείται από τον Δία, μιας και είναι ο κυβερνήτης του. Αυτή την περίοδο τολμήστε χωρίς δισταγμό σε αυτό που θέλετε πραγματικά… Μην ξεχνάτε πρέπει να είστε συγκεκριμένοι, γιατί η απεραντοσύνη του Δία λειτουργεί και αμφίδρομα.

Είναι η στιγμή να πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και με δουλειά και πίστη, μπορείτε να στήσετε τον δικό σας κόσμο.

Το ζώδιο του Ιχθύ

Μα φυσικά και το ζώδιο του Ιχθύ ευνοείται! Αφεθείτε στην μαγεία του Δία και θα αισθανθείτε την επιρροή του. Οι επιλογές σας πρέπει να είναι έξυπνες και ισορροπημένες. Δεν υπάρχει χρόνος για δράμα, διευρύνετε το πεδίο των δυνατοτήτων σας και μόνο όφελος θα έχετε.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά σπιτιού ή να κάνετε κάποια άλλη μεγάλη αγορά, έχετε πολύ καλές πιθανότητες αυτή την περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.