Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Τρία συγκεκριμένα ζώδια θα έχουν το καλύτερο καλοκαίρι από όλα.

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Λέων

Λέων, αυτό το καλοκαίρι είναι δίκο σου. Ξεκίνησε να κάνεις σχέδια το συντομότερο δυνατόν. Ξεκινώντας από τις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη περιπλανιέται στο ζώδιο σου, όπου θα φωτίσει τον κόσμο σου με φλογερό πάθος (η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει πάντα να κάνει με τολμηρές, ανοιχτές εκφράσεις αγάπης και σεξ). Στη συνέχεια, μπαίνεις στη σεζόν σου, Λιονταρίνα η οποία έρχεται από τις 22 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου, όταν θα είσαι εντελώς στο στοιχείο σου. Τέλος, ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα από τις 27 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, όταν όλοι θα εκφραζόμαστε ανοιχτά για αυτό που θέλουμε και θα βγαίνουμε από τα καβούκια μας λίγο περισσότερο.

Υδροχόος

Υδροχόε, δεδομένου ότι είσαι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Λέοντα (που σημαίνει ότι είσαι το αστρολογικό του συμπλήρωμα), θα αποκομίσεις όλα τα ίδια οφέλη που έχει ο Λέων αυτό το καλοκαίρι. Ενώ οι Λέοντες παίρνουν τεράστια ενεργητική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι από την ύπαρξη πλήθους πλανητών στο ζώδιο τους, εσύ παίρνεις μια ενεργητική εξισορρόπηση. Η ενέργεια του Λέοντα (επίμονη, εξωστρεφής, φλογερή) συμπληρώνει υπέροχα την ενέργειά σου (παρόμοια επίμονη, αλλά πιο εσωστρεφής και αέρινη). Γίνε παιχνιδιάρα, απόλαυσε τον ήλιο, γίνε κοινωνική και δες τι θα συμβεί!

Αιγόκερως

Αιγοκερίνα, αυτό το καλοκαίρι θα είναι εκρηκτικό για σένα. Ανήκεις στο ζώδιο που είναι απέναντι στον Καρκίνο, όπου ο Ήλιος θα βρίσκεται από τις 20 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι, όπως και ο Υδροχόος, αυτό το καλοκαίρι θα βιώσεις μια ζεστή, τρυφερή εξισορροπητική δύναμη στην συχνά ψυχρή και αυστηρή συμπεριφορά σου. Ο Ερμής θα είναι επίσης στον Καρκίνο από τις 11 Ιουλίου έως τις 26 Ιουλίου, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το καλοκαίρι θα σε κάνει λιγότερο άκαμπτη. Και, από τις 21 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον Παρθένο, κάτι το οποίο θα ενισχύσει την ικανότητά σου να εκφράζεις σαφώς τις επιθυμίες σου – υλικές, σεξουαλικές και ρομαντικές. Καλό καλοκαίρι, σε όλες μας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.