ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε το χαρακτηριστικό που ψάχνεις στις φιλίες σου

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε το χαρακτηριστικό που ψάχνεις στις φιλίες σου

Τι ψάχνεις στις φιλίες σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Κριός: Θέλεις μια φίλη που είναι η συνεργάτιδα σου στο ρίσκο

Ζεις τη ζωή στο έπακρο και προσεγγίζεις τα πάντα με έντονο ενθουσιασμό και ένα επίπεδο θάρρους που είναι απαράμιλλο. Θέλεις από μια καλύτερη φίλη να είναι ριψοκίνδυνη.

Ταύρος: Θέλεις μια φίλη που εκτιμά την πίστη πάνω από όλα

Είσαι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Όταν υπόσχεσαι κάτι, το τηρείς, οπότε περιμένεις το ίδιο επίπεδο πίστης και από την καλύτερη φίλη σου.

Δίδυμοι: Θέλεις μια φίλη που είναι τόσο έξυπνη όσο εσύ

Εφόσον είσαι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, λαχταράς μια φιλία που σε διεγείρει πνευματικά. Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις στην καλύτερη φίλη σου για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, πιθανότατα θα θεωρήσεις τη σχέση βαρετή μετά από λίγο.

Καρκίνος: Θέλεις μια φίλη που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής

Είσαι συναισθηματική και κυριαρχείσαι κυριολεκτικά από το φεγγάρι, κάτι που σε κάνει απίστευτα στοργική και ευαίσθητη. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να νιώσεις προστατευμένη.

Λέων: Θέλεις μια φίλη που σκέφτεται τα καλύτερα για σένα

Είσαι ένα φωτεινό, πολύχρωμο και δημιουργικό άτομο που έχει ταλέντο για το δράμα. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που λατρεύει το φως σου και σε ενθαρρύνει πάντα να λάμπεις όσο πιο φωτεινά μπορείς.

Παρθένος: Θέλεις μια φίλη που δίνει προτεραιότητα στη φιλία σας

Είσαι ένα ανιδιοτελές, απλό και πρακτικό άτομο. Θα ήσουν χαρούμενη με μια καλύτερη φίλη που απλά θέλει να περάσετε χρόνο μαζί κάνοντας τα πράγματα που αγαπάτε και οι δύο.

Ζυγός: Θέλεις μια φίλη που να σε γνωρίζει πραγματικά

Είσαι το ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας, κάτι που σου προσφέρει μια φυσική κατανόηση των λεπτομερειών μιας φιλίας. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανόν να έχεις πολύ περισσότερες καλύτερες φίλες από το μέσο άτομο.

Σκορπιός: Θέλεις μια φίλη που να έχει τόσο βάθος όσο εσύ

Είσαι ένα παθιασμένο και πολύ αφοσιωμένο άτομο. Όταν αποφασίσεις ότι κάποια είναι η καλύτερη φίλη σου, ξέρεις ότι θα κάνεις τα πάντα για αυτήν.

Τοξότης: Θέλεις μια φίλη που να μην έχει αναστολές

Είσαι περιπετειώδης και αναζητάς την αλήθεια. Ζεις τη ζωή με αυθόρμητο και ελεύθερο τρόπο που σου επιτρέπει να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται. Θέλεις μια καλύτερη φίλη που είναι πρόθυμη να τρέξει μαζί σου.

Αιγόκερως: Θέλεις μια φίλη που να παίρνει τη φιλία σας σοβαρά

Είσαι κάποια που είναι έτοιμη να ανέβει σε οποιοδήποτε βουνό που σε εμποδίζει. Γι ‘αυτό θέλεις μια καλύτερη φίλη που πάντα σε ενισχύει και σε ενθαρρύνει να επιμείνεις στους στόχους σου, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολοι γίνονται.

Υδροχόος: Θέλεις μια φίλη που να είναι τόσο εναλλακτική όσο εσύ

Είσαι ανθρωπίστρια και ηγετική φυσιογνωμία. Η καλύτερη φίλη σου είναι κάποια που αγαπά την ανθρωπότητα όσο εσύ και μοιράζεται το όραμά σου για μια καλύτερη πραγματικότητα. Σου αρέσει επίσης να είσαι εναλλακτική και κάποια που δεν νοιάζεται τι σκέφτονται οι άλλοι.

Ιχθείς: Θέλεις μια φίλη που να βλέπει την ομορφιά στη ζωή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι ονειροπόλο άτομο και φυσική καλλιτέχνιδα. Αισθάνεσαι τα πράγματα στο πετσί τους και βλέπεις τα πράγματα με όμορφο τρόπο. Η καλύτερη φίλη σου θα μπορούσε να χαλαρώσει μαζί σου και να εκτιμήσει ότι περνάτε πολύ ωραία μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.