ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν μπορείς να του αντισταθείς: Αυτό είναι το σνακ που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Δεν μπορείς να του αντισταθείς: Αυτό είναι το σνακ που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το σνακ που ταιριάζει στο ζώδιο σου και μπορεί να σου ανοίξει εύκολα την όρεξη.

Κριός: Nάτσος

Όταν θέλεις ένα σνακ, το θέλεις τώρα. Το νάτσος είναι γρήγορο, εύκολο, χορταστικό και απίστευτα εθιστικό.

Ταύρος: Οτιδήποτε και τα πάντα

Είσαι ήδη τόσο συντονισμένη με τις πέντε αισθήσεις, αλλά αναμφίβολα η γεύση είναι η αγαπημένη σου. Θα φας οτιδήποτε και δεν θα πεις όχι σε καμία μορφή σνακ.

Δίδυμοι: Φαστ φουντ όλων των ειδών

Ακριβώς επειδή είσαι πάντα εν κινήσει δεν σημαίνει ότι δεν θα θυσιάσεις χρόνο για ένα νόστιμο σνακ. Γι ‘αυτό το γρήγορο φαγητό είναι η αγαπημένη σου ένοχη απόλαυση.

Καρκίνος: Σπιτικό δείπνο

Το σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σου και κατά τη γνώμη σου, ένα σπιτικό γεύμα αναδύει περισσότερη αγάπη από οποιοδήποτε γρήγορο σνακ.

Λέων: Κέικ και παγωτό

Το αγαπημένο σου σνακ είναι μεγάλο και ο πιο αγνός ορισμός της «ένοχης απόλαυσης». Ακόμα κι αν δεν είναι τα γενέθλιά σου, θα μετατρέψεις κάθε μέρα στα γενέθλιά σου παίρνοντας για τον εαυτό σου λίγο κέικ και παγωτό για να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστά.

Παρθένος: Μια γιγαντιαία σαλάτα

Η σαλάτα μπορεί να μην είναι η πρώτη σκέψη κάποιων ανθρώπων για ένα νόστιμο σνακ, αλλά καθώς το ζώδιο σου είναι τόσο προσανατολισμένο στην υγεία, γνωρίζεις τα πάντα σχετικά με το πόσο ικανοποιητική και αναζωογονητική είναι μια τραγανή και ζουμερή σαλάτα.

Ζυγός: Φράουλες με σοκολάτα

Σου αρέσει λίγη σεξουαλικότητα και ρομαντισμός με το σνακ σου, γι ‘αυτό η φράουλα με σοκολάτα καλύπτει τα πάντα.

Σκορπιός: Σάντουιτς με τυρί στη σχάρα

Ποιος είπε ότι ένα λιπαρό σνακ δεν θα μπορούσε να είναι σέξι; Κατά τη γνώμη σου, το ψητό τυρί είναι μάλλον καλύτερο από το σεξ.

Τοξότης: Εξωτική κουζίνα

Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις οποιοδήποτε είδος σνακ, ανεξάρτητα από το πόσο ασυνήθιστο μπορεί να είναι. Σου αρέσουν οι ξένες κουζίνες και οι ασυνήθιστοι συνδυασμοί γεύσεων, επειδή γνωρίζεις ότι η γεύση δεν είναι προορισμός αλλά είναι το ταξίδι.

Αιγόκερως: Πρωινό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

Σου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα για να πας στη δουλειά σου, γι ‘αυτό η σκέψη ενός πλούσιου πρωινού κάθε στιγμή της ημέρας θα σου προκαλεί πάντα πείνα.

Υδροχόος: Μια μεγάλη πίτσα

Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα και να κάνεις φίλους ενώ απολαμβάνεις ένα νόστιμο σνακ, γι ‘αυτό η πίτσα θα είναι πάντα η επιλογή σου.

Ιχθείς: Οποιοσδήποτε τύπος καραμέλας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πρόκειται για ένα σνακ, πρέπει να σε κάνει να νιώσεις καλά και να σου φέρει αναμνήσεις από καλύτερες ημέρες. Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα γλυκών θα σε οδηγήσει πάντα στις καραμέλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.