ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πρέπει να περιμένουν αλλαγές στον ερωτικό τους τομέα την περίοδο του Καρκίνου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πρέπει να περιμένουν αλλαγές στον ερωτικό τους τομέα την περίοδο του Καρκίνου

Η εποχή του Καρκίνου αναδεικνύει τη συναισθηματική μας πλευρά, αλλά μπορεί επίσης να μας κάνει να αισθανόμαστε αρκετά ευάλωτοι, ειδικά όταν πρόκειται για την αγάπη και την οικογένεια.

Παρακάτω μπορείς να δεις 3 ζώδια των οποίων η ερωτική ζωή αλλάζει ριζικά κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου:

Κριός

Αυτή η περίοδος θα σε επηρεάσει αρκετά και όλα θα αφορούν το πώς αντιμετωπίζεις τις συναισθηματικές και διανοητικές πτυχές της ερωτικής σου ζωής.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην ερωτική σου ζωή τον επόμενο μήνα, είναι ότι πρόκειται να χαλαρώσεις επιτέλους.

Ναι, Κριέ, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει στη λίστα των συνηθειών σου, αλλά η χαλάρωση σε μια αξιόπιστη σχέση – χωρίς απειλή – είναι ακριβώς αυτό που υπάρχει στο μενού για εσένα και αν αφήσεις τον εαυτό σου να αποδεχτεί αυτό το δώρο «τύχης» τότε θα το απολαύσεις καλύτερα.

Εάν είσαι με έναν σύντροφο, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Εάν δεν είσαι με έναν σύντροφο, θα αισθανθείς λιγότερο απελπισμένη.

Καρκίνος

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή κραυγή εκτόνωσης και ναι, μερικές φορές, αυτή η κραυγή διαρκεί μια εβδομάδα. Αλλά όταν εκτονωθείς, οι συναισθηματικές σου προσπάθειες θα σου δώσουν αυτό που ψάχνεις: την ειρήνη.

Θα είναι μια σχετικά χωρίς άγχος περίοδος για εσένα και για τον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα φανούν πολύ πιο εύκολα από ότι στο πρόσφατο παρελθόν.

Κατέληξες στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην αγάπη, εκτός εάν είναι αμφίδρομος δρόμος, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να συμμετέχουν και να έχουν το μερίδιό τους. Στο παρελθόν, ήσουν αυτή που έκανε πράγματα, ενώ ο σύντροφός σου είναι αυτός που καθόταν και απολάμβανε τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Λοιπόν, η περίοδος του Καρκίνου πρόκειται να αλλάξει όλα αυτά και αυτό θα συμβεί επειδή θα συνειδητοποιήσεις ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να φτάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είναι η σταθερή και ειλικρινής επικοινωνία.

Λέων

Ας το θέσουμε με αυτόν τον τρόπο: Έχεις μπουχτίσει να μην κάνεις τα πράγματα όπως θέλεις, και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη ερωτική ζωή σου ή την ερωτική ζωή που επιθυμείς.

Το πώς θα λειτουργήσει η περίοδος του Καρκίνου στον κατευνασμό των νεύρων σου, αφορά στην υπερευαισθησία που θα παρατηρήσεις σε όλους γύρω σου καθώς δεν θα μπορείς να το καταλάβεις και θα αρχίσεις να βλέπεις τους ανθρώπους ως αδύναμους κάτι που είναι ένα μεγάλο λάθος από την πλευρά σου.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι είσαι τόσο ανυπόμονη που θα αρχίσεις να βγάζεις τελεσίγραφα. Εάν είσαι σε σχέση, θα πεις στον σύντροφό σου ότι πρέπει να αλλάξει «ή αλλιώς..».

Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σου καθώς και αυτοί, όπως και ο σύντροφός σου, θα επαναστατήσουν ενάντια σε αυτήν την ιδέα ότι όλα πρέπει να πάνε όπως τα θέλεις εσύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.