ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Salt Bae επισκέπτεται μια… γιαγιά στην Μύκονο και της μαγειρεύει την σπεσιαλιτέ του! (βίντεο)

Ο Salt Bae επισκέπτεται μια… γιαγιά στην Μύκονο και της μαγειρεύει την σπεσιαλιτέ του! (βίντεο)

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκσέ ή αλλιώς Salt Bae, όπως τον αποκαλεί το κοινό του μετά το διάσημο «κόλπο» με το αλάτι, βρίσκεται την περίοδο αυτή στην Μύκονο και όπως αποκάλυψε στην τελευταία του ανάρτηση, έκανε μία ξεχωριστή επίσκεψη.

Ο διάσημος σεφ επισκέφτηκε μία γιαγιά στην Χώρα του νησιού και της ετοίμασε την σπεσιαλιτέ του! Όπως φαίνεται στο βίντεο, που ανάρτησε στο Instagram, η γιαγιά ήταν από τις τυχερές, που γεύτηκε μοσχαρίσιο φιλέτο δια χειρός του Salt Bae.

Στα πρώτα στιγμιότυπα, ο Νουσρέτ μπαίνει στο σπίτι της γιαγιάς και εκείνη του συστήνει τα αγαπημένα της πρόσωπα στις κορνίζες, που κρέμονται στον τοίχο, την μοναδική της ίσως, συντροφιά στο σπίτι, την μητέρα της και τον πατέρα της.

Με την σειρά του εκείνος, αφού βλέπει την άδεια κατσαρόλα, που βρίσκεται πάνω στο μάτι της κουζίνας, της αποκαλύπτει το δώρο του και ξεκινούν μαζί να μαγειρεύουν ένα από τα αγαπημένα του φαγητά. Φυσικά, όταν βλέπει την ηλικιωμένη να αλατίζει το φαγητό της, δεν παραλείπει να της δείξει τον δικό του τρόπο να ρίχνει το αλάτι, στον οποίο και χρωστάει την μεγάλη του φήμη.

Η γιαγιά δεν σταματάει να του εκφράζει την ευγνωμοσύνη της καθ’ όλη την διάρκεια του βίντεο, λέγοντας του ξανά και ξανά «ευχαριστώ». Μάλιστα, ο ίδιος της λέει «σ’αγαπώ», με την γιαγιά να του απαντάει συγκινημένη: «Κι εγώ»

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.