ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οργισμένη αντίδραση της Pink για την τιμωρία της Εθνικής Νορβηγίας – Αρνήθηκαν να φορέσουν μπικίνι οι παίκτριες

Οργισμένη αντίδραση της Pink για την τιμωρία της Εθνικής Νορβηγίας – Αρνήθηκαν να φορέσουν μπικίνι οι παίκτριες

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink εξέφρασε την αντίθεσή της για το πρόστιμο στη γυναικεία Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της Νορβηγίας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, επειδή οι παίκτριες αποφάσισαν να αγωνιστούν στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φορώντας σορτς και όχι μπικίνι.

Για την απόφασή της αυτή, η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ συνολικά την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η Pink παρενέβη, υποστηρίζοντας ότι ευχαρίστως θα πληρώσει τα πρόστιμα.

Οι αθλήτριες επισήμαναν ότι η συγκεκριμένη αμφίεση δεν είναι μόνο σεξιστική, αλλά και άβολη. Αποφάσισαν λοιπόν, έχοντας και τη στήριξη της εθνικής τους ομοσπονδίας, να αγωνιστούν φορώντας σορτσάκια.

Η ανάρτηση της Pink

«Είμαι ΠΟΛΥ υπερήφανη για τη νορβηγική γυναικεία ομάδα μπιτς χάντμπολ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ “στολή” τους. Στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ θα έπρεπε να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΞΙΣΜΟ. Μπράβο σας, κυρίες. Θα χαρώ να πληρώσω τα πρόστιμά σας εκ μέρους σας. Συνεχίστε έτσι» έγραψε στο Twitter η Pink.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.