ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρήστος Δάντης: Το ξέσπασμά του για την παραίτηση Θ.Ιακωβίδη – «Ντροπή για τη χώρα μας»

Χρήστος Δάντης: Το ξέσπασμά του για την παραίτηση Θ.Ιακωβίδη – «Ντροπή για τη χώρα μας»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης ξέσπασε για τον τρόπο, που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη.

Όπως ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής, «είναι ντροπή» να θαυμάζει κανείς έναν αθλητή μόνο όταν φέρνει διακρίσεις. Επιπλέον, με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη από την Άρση Βαρών, αναφέρθηκε και σε άλλα επαγγέλματα -κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου-, τα οποία είναι κάπως παρεξηγημένα από την ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης ανάρτησε το βίντεο, όπου ο Θοδωρής Ιακωβίδης με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει την παραίτησή του από τον αθλητισμό και κάτω από αυτό έγραψε: «Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε. Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν ποσο κουφιοι είστε και ποσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά.

Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως.. Το κακό ξεκινάει από αλλου. Δυστυχώς,για τους περισσότερους Έλληνες «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» η «Τραγουδιστης» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικαντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσ******». Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτους μέχρι να διακριθούν και Ν αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας,τα χουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη».

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CR_hUxvDtWe

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.