Η Κατερίνα Διδασκάλου εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ίδια, όμως η υπόθεσή της φαίνεται να έχει παρασκήνιο.

Η συγκεκριμένη είδηση είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Λίγο αργότερα, ο συγγραφέας της παράστασης Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, πως η ηθοποιός υποβλήθηκε σε τέσσερα μοριακά τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά! Ο ίδιος, μάλιστα, άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορωνοϊό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πώς είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ! Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν. Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)» έγραψε χαρακτηριστικά.