ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο)

Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο)

Για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στην σκηνή μετά τον θάνατο του καλού της φίλου, Mad Clip και συγκίνησε άπαντες με την αφιέρωσή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επρόκειτο να πραγματοποιήσει τη συναυλία μαζί με τον τράπερ που έχασε τη ζωή του πριν από μερικές ημέρες σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, μια είδηση που σόκαρε τους νεαρούς θαυμαστές του αλλά και συναδέρφους του.

«Λύγισε» η Ελένη Φουρέιρα: «Μας ακούς;» φώναξε

Η Ελένη Φουρέιρα, συγκινήθηκε πολύ όταν έφτασε η στιγμή να πει το τραγούδι «Μπορεί», το οποίο ερμήνευε με τον Mad Clip.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας», είπε η Ελένη Φουρέιρα προσθέτοντας: «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…», είπε πριν ξεκινήσει να τραγουδάει και στη συνέχεια φώναξε: «Μας ακούς;»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.