ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Σάρον Στόουν ποζάρει με μαγιό και «μαγνητίζει» τα βλέμματα όλων (φώτο)

Η Σάρον Στόουν ποζάρει με μαγιό και «μαγνητίζει» τα βλέμματα όλων (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, η Σάρον Στόουν αποδεικνύει ότι η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός δεν έχουν ηλικία.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε μία από τις κορυφαίες κινηματογραφικές σκηνές της ποπ κουλτούρας στο «Βασικό Ένστικτο», διατηρεί στα 63 της χρόνια τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθησή της, που υπογραμμίζουν την άψογη εμφάνισή της.

Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram με μαύρο ολόσωμο μαγιό και αποθεώθηκε από τους 2.7 εκατομμύρια followers της.

Η Σάρον Στόουν, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για εκείνα τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα.

Από το πρόγραμμα της δεν λείπει η γυμναστική. Μάλιστα, η yoga, το pilates και ο χορός να είναι από τις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Η Σάρον Στόουν διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, throwbacks από συνεργασίες της, αλλά και φωτογραφίες όπου ποζάρει η ίδια με στιλάτα outfis ή μαγιό.

Αυτή τη φορά, η Σάρον Στόουν έβαλε τους ακόλουθούς της σε καλοκαιρινή διάθεση με δυο φωτογραφίες με μαύρο ολόσωμο μαγιό.
Με σέξι διάθεση, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει στα δύο μοναδικά κλικς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.