ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε στη διάρκεια τουρνουά γκολφ διασημοτήτων

Ο «Ντράκο Μαλφόι» του «Χάρι Πότερ» κατέρρευσε στη διάρκεια τουρνουά γκολφ διασημοτήτων

Ο 34χρονος πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ»,Τ ομ Φέλτον, κατέρρευσε σε γήπεδο γκολφ στο Γουισκόνσιν, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία για την υγεία του. Ο Φέλτον συμμετείχε σε τουρνουά γκολφ διάσημων, που διεξάγεται πριν από το Ryders Cup.

Ξαφνικά ο «Ντράκο Μαλφόι» δεν μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του και μεταφέρθηκε εκτός του γηπέδου γκολφ. Η Ένωση επαγγελματιών γκόλφερ Αμερικής ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα «ιατρικό περιστατικό» με τον ηθοποιό και μουσικό. «Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», σημείωσε ακόμη η ανακοίνωση, δίχως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Σε φωτογραφίες από το περιστατικό φαίνεται χλωμός και αδύναμος, ενώ πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι του τουρνουά έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ξαπλώσει σε ένα golf cart, με το οποίο μεταφέρθηκε. Στο τουρνουά ο Φέλτον ήταν στην ομάδα της Ευρώπης, με συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και τους πρώην σταρ του ΝΒΑ Τόνι Κούκοτς και Σάσα Βούγιασιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.