ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κατσούλης: «Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μ.Ρουμελιώτη»

Σ.Κατσούλης: «Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μ.Ρουμελιώτη»

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως είναι ξανά μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι»

«Η ατάκα ότι “δεν τα λέω” δεν έχει να κάνει με μένα. Ο ΣΚΑΙ με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λόγια των ανθρώπων του και ότι έγινε παραπληροφόρηση», είπε ο Σάκης Κατσούλης στην αρχή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

«Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.