Ο δικαστής ενέκρινε την αλλαγή του ονόματος του Κάνιε Γουέστ σε «Ye»

Ο δικαστής ενέκρινε την αλλαγή του ονόματος του Κάνιε Γουέστ σε «Ye»

Ο Κάνιε Γουέστ θα είναι πλέον νομικά γνωστός ως «Ye», σύμφωνα με τις επιθυμίες του ράπερ, αποφάσισε ένας δικαστής του Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η αναφορά του Γουέστ για αλλαγή ονόματος κατατέθηκε στις 24 Αυγούστου και όπως είχε αναφέρει τότε η απόφασή του να αλλάξει το όνομά του έγινε για προσωπικούς λόγους. Η κίνηση αυτή έρχεται περίπου τρία χρόνια από τη στιγμή που ο σταρ της μουσικής, σχεδιαστής και κάποια στιγμή επίδοξος πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter για την αλλαγή του ονόματός του, μετά την κυκλοφορία άλμπουμ με τον τίτλο «Ye». Το Ye, όπως και το Yeezy, ήταν εδώ και χρόνια τα «παρατσούκλια» του καλλιτέχνη.

Τότε είχε «συστηθεί» ως το «πλάσμα» που ήταν γνωστό ως Κάνιε Γουέστ. «Είμαι ο YE», έγραψε είχε γράψει στην ίδια ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι άγνωστο πώς η κίνηση αυτή θα επηρεάσει τις επιχειρηματικές σχέσεις του 44χρονου-ή τις διαδικασίες διαζυγίου του , δεδομένου ότι η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα «Γουέστ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.