ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατερίνα Στανίση: «Η τηλεόραση βοηθά πολύ να βρει κάποιος δουλειά και να γίνει γνωστός»

Κατερίνα Στανίση: «Η τηλεόραση βοηθά πολύ να βρει κάποιος δουλειά και να γίνει γνωστός»

Η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξή της σε περιοδικό τοποθετήθηκε για το αν οι καλλιτέχνες θα πρέπει να πληρώνονται όταν τραγουδούν σε εκπομπές μουσικής θεματολογίας.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Αν πάω σε ένα πρόγραμμα και κάτσω δέκα ώρες, τουλάχιστον οι μουσικοί μου θα ήθελα να πληρωθούν. Η τηλεόραση, ωστόσο, βοηθάει πάρα πολύ στο να σε γνωρίσει ο κόσμος και να βρεις δουλειά. Για παράδειγμα, η εκπομπή του Παπαδόπουλου έβγαζε τραγουδιστές που δεν έβγαιναν πριν πουθενά αλλού και μέσα από αυτήν την εκπομπή συστηνόντουσαν στο κοινό και τους γίνονταν προτάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μεγάλη στήριξη. Ε, πώς θα πάνε τώρα να ζητήσουν λεφτά; Όσον αφορά, όμως, εμάς, που τους βοηθούσαμε τόσα χρόνια με πολύωρα γυρίσματα και λέγαμε ένα-δύο τραγούδια, τότε ναι, αυτό είναι άδικο. Εμάς μας βρήκαν, δεν τους βρήκαμε. Δεν συνέβαλαν στην καριέρα μου με κάποιον τρόπο, αλλά τους πιο νέους τους έχουν βοηθήσει πολύ και θα ήταν αχαριστία να ζητήσουν χρήματα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.