ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Κεχαγιάς: «Έκανα το εμβόλιο από ανάγκη, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ»!

Δ.Κεχαγιάς: «Έκανα το εμβόλιο από ανάγκη, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ»!

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Κεχαγιάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το οποίο όπως είπε το έκανε από ανάγκη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως όσο ήταν στο ριάλιτι δεν ερωτεύτηκε καθόλου και πως γενικότερα φαινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν.

«Έκανα το εμβόλιο από ανάγκη, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ», αναφέρει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Σε κάποιες καταστάσεις θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα προστατευθεί λίγο, γιατί έγιναν κάποια ανάλογα περιστατικά φέτος και δεν στοχοποιήθηκαν όπως στοχοποιήθηκα εγώ. Εγώ πέρυσι βγήκα εθνικός τραμπούκος.

Μου αρέσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο J2US, γιατί όχι; Η Άννα Μαρία που βλέπω εκεί είναι η Άννα Μαρία που ήταν και στο σπίτι. Χίλια μπράβο και στον Χάρη Βαρθακούρη που την ανέχεται γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Με την Κατερίνα Λιόλιου μας είδαν στην Μύκονο και άρχισαν να βγάζουν πράγματα. Οτιδήποτε πεις ή δεν πεις αυτό το πράγμα αναπαράγεται κι εμένα γενικότερα η αναπαραγωγή δεν μου αρέσει.

Δεν ερωτεύτηκα καθόλου στο Big Brother. Γενικότερα φαινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν. Κανένα φλερτ. Υποστήριξη μέσα στο σπίτι και δεν το παίρνω πίσω ούτε το αναιρώ», λέει ο Δημήτρης Κεχαγιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.