Γιώργος Τσαλίκης – Επίθεση στη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Αρχίζεις τις μπούρδες» – Τι απάντησε ο Χρήστος Σαντικάι (βίντεο)

Γιώργος Τσαλίκης – Επίθεση στη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Αρχίζεις τις μπούρδες» – Τι απάντησε ο Χρήστος Σαντικάι (βίντεο)

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε τη Μάρα Μεϊμαρίδη, αναφορικά με το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι, όταν ρώτησε «τι ράτσα είναι».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τη συγγνώμη που ζήτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το περιστατικό, στην οποία επί της ουσίας λέει τα ίδια πράγματα.

«Πως είναι όταν αναγκάζεσαι μετά από δημόσια κατακραυγή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά το χούι δε σε αφήνει να περιοριστείς σε αυτό και αρχίζεις τις μπούρδες. Δυνατή όμως παραδέχομαι. Ρώτησα what race είναι αυτός ο άνθρωπος. Εμένα μου θύμισε το sandy guy δηλαδή αμμώδης άνθρωπος. Δες τώρα πως το γυρίζει μετά το μάθημα…Έπρεπε και η κοπέλα μετά την ερώτηση “τι ράτσα είναι ο Σαντικάι…. Όχι European… Τρία πουλάκια κάθονταν… Έλα έλα κάνε καμιά δουλίτσα, άνοιξε το κινητό και γκούγκλαρε να καταλάβεις επιστημονικά τι εννοούσα όταν είπα δημόσια αυτή την καφρίλα. Καλή ήμουνα μωρέ;», ανάρτησε ο τραγουδιστής.

Η απάντηση του Χρήστου Σαντικάι προς την Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν μπούλινγκ, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί. Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.