Δ.Βανδή-Β.Μπισμπίκης ξεφάντωσαν στα μπουζούκια (φώτο)

Δ.Βανδή-Β.Μπισμπίκης ξεφάντωσαν στα μπουζούκια (φώτο)

Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο live του J2US, η τραγουδίστρια πήρε τον ηθοποιό και πήγαν στα μπουζούκια για Σαββατόβραδο.

Συγκεκριμένα, πήγαν να διασκεδάσουν σε γνωστό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ μαζί τους ήταν ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Αυτός ήταν, εξάλλου, που δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδο του hot ζευγαριού της Αθήνας. Στη φωτογραφία, ποζάρουν μαζί η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Μανώλης Κονταρός, με τον τελευταίο να γράφει: «Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε».

Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να πάρει μαζί της τον γνωστό λυράρη και να ανέβουν στη σκηνή όπου τραγούδησαν παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη, όπως φαίνεται από πολλά βίντεο.
Μάλιστα, ο Μπισμπίκης ήταν ενθουσιασμένος και χτυπούσε παλαμάκια και πετούσε λουλούδια στη σκηνή.

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε, όταν οι δύο τους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και του Δημήτρη Δρεπάνη, στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης».

Αμέσως μετά, όλοι φάγανε στο εστιατόριο του Κονταρού στην Πεϊραική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.