ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φώτης Σπύρου: Μιλάει για την «μάχη» που έδωσε με τον αλκοολισμό – «Οι φίλοι μου οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα»

Φώτης Σπύρου: Μιλάει για την «μάχη» που έδωσε με τον αλκοολισμό – «Οι φίλοι μου οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα»

Ο Φώτης Σπύρου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας αναφορά στο ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή, τη μάχη με τον αλκοολισμό και τις συνέπειες που είχε στη ζωή του.

«Εφτιαξα την εταιρεία παραγωγής μου, για να είμαι υγιής, αλλιώς θα έρθει ο κάθε καβαλημένος να κάνει ότι θέλει στην ψυχή μου. Έχω φάει ξύλο πάνω στη σκηνή, επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή» αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ σε άλλο σημείο της συνεντευξης, εξομολογήθηκε πως πασίγνωστος σκηνοθέτης του μίλησε άσχημα στη δεύτερη πρόβα και εκείνος αντέδρασε με ύβρεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Φώτης Σπύρος μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ. «Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ και έπρεπε να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο μου τον εαυτό και όλες τις δυνάμεις για να το κάνω. Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω πώς το συνειδητοποίησα. Μία ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να ζητήσω βοήθεια. Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα και καλά έκαναν. Μιλάω σκληρά γι’ αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν ένας άλλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.