ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι διάσημοι που αλλάζουν πρόσωπο όταν κλείνουν οι κάμερες

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Ellen DeGeneres από αυτή τη λίστα

Αυτοί είναι οι διάσημοι που αλλάζουν πρόσωπο όταν κλείνουν οι κάμερες

Σε αρκετές περιπτώσεις η τηλεοπτική περσόνα διαφέρει από τον άνθρωπο και τον χαρακτήρα όταν τα φώτα και οι κάμερες είναι σβηστές.

Κάποιοι μένουν ίδιοι ενώ άλλοι πετούν το προσωπείο…Ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν να κρύβονται καλά; Ποιοι άλλο δείχνουν και άλλο είναι στην πραγματικότητα;

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway είναι μια σπουδαία ηθοποιός, η οποία ωστόσο δεν έχει και την καλύτερη φήμη για την συμπεριφορά της απέναντι στο λοιπό προσωπικό των ταινιών. Μάλιστα στην Ιαπωνία έχει ψηφιστεί η χειρότερη celebrity συνεργάτης.

Julie Andrews

Η Julie Andrews γνωστή και ως «Mary Poppins» έχει την φήμη της πολύ απαιτητικής και σκληρής συνεργάτιδας. Είναι πολύ έξυπνη, λένε, αλλά «βρίζει σαν νταλικέρης».

Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe έπαιζε σαν μια χαζή ξανθιά αλλά φαίνεται ότι αυτή η περσόνα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από τον χαρακτήρα της. Η Monroe εικάζεται πως μία από τις εξυπνότερες ηθοποιούς με ιδιαίτερη αγάπη στην λογοτεχνία.

Pitbull

Ο Pitbull φημολογείται πως είναι από τους πιο ευγενικούς celebrities, που προτεραιοποιούν τις ανάγκης του crew τους.

Kesha

Ο κακοποιητικός manager της Kesha της είχε δημιουργήσει την εικόνα του τζάνκι, ώστε να πουλήσει περισσότερα άλμπουμ. Ωστόσο η Κesha δηλώνει πως είναι βαθιά θρησκευόμενη.

Ellen DeGeneres

Η celebrity για την οποία λένε ότι διαφέρει πολύ από την τηλεοπτική της προσωπικότητα είναι η Ellen DeGeneres. Οι εργαζόμενοι στο talk show της έχουν να πουν μόνο τα χειρότερα…

Paris Hilton

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή που γνωρίζουν την Paris από κοντά λένε πως δεν έχει καθόλου «τα μυαλά πάνω από το κεφάλι της», όπως δείχνει η περσόνα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.