Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση για τον παππού της Ανδρέα – «Θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση για τον παππού της Ανδρέα – «Θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα ανέβασε στα social μια φωτογραφία από τα παλιά. Η παρουσιάστρια, βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της παππού Ανδρέα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.Το post έγινε με αφορμή την γιορτή του παππού της Ανδρέας που πέθανε το 2015.

Όπως γράφει και η ίδια «Σήμερα γιορτάζει. Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του, υπάρχει το γέλιο του, υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας, οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν. Μέσα μου είναι και οι μήνες του νοσοκομείο με τα τραγούδια μας, με τα παραμύθια μας, με τις βόλτες στους διαδρόμους, με τις γνωριμίες, με τις αγκαλιές και με το χέρι-χέρι που κρατηθήκαμε και σχεδόν δεν ξεκολλήσαμε ποτέ μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα θα τον γιορτάζω γιατί πάντα θα είναι ο πιο υπέροχος παππούς του κόσμου. Κι όταν βρω τον άνθρωπο μου έτσι θέλω να είναι αστείος, δοτικός, αγαπησιάρης, δουλευταράς, ευαίσθητος, κοινωνικός και καλός άνθρωπος.Κι όταν κάνω τα δικά μου παιδιά θα τον γιορτάζουν κι αυτά γιατί θα ήθελε σαν τρελός να τα γνωρίσει και θα κάνω τα πάντα να τον μάθουν, να τον θυμούνται και να ακούν τις ιστορίες του έτσι ώστε να είναι σαν να τα έχει γνωρίσει & σαν να τα έχει αγκαλιάσει. Κι αν γίνω ποτέ γιαγιά,σαν εκείνους ονειρεύομαι να είμαι..σαν την Τούλα & τον Ανδρέα.
Να σε χαίρομαι παππού, κι ας μην σε έχω πια. Εγώ σε χαίρομαι. Αν ήξερες πόσο μου λείπεις και πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου θα έκανες τα πάντα να γυρίσεις. Σ’ αγαπώ-ελπίζω να είσαι γύρω μας. Η γιαγιά είναι καλά,μην αγχώνεσαι ♥️
Η ποντίκω σου»
.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.