Σοφία Δανέζη: «Είμαι μόνη μου δεν κάνω παρέες κάνω σχέσεις»

Σοφία Δανέζη: «Είμαι μόνη μου δεν κάνω παρέες κάνω σχέσεις»

Η Σοφία Δανέζη σε συνέντευξή της μίλησε για τα προσωπικά της, τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά ενώ αποκάλυψε αν και έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις μετά το Big Brother δεν είπε το «ναι».

«Δέχτηκα πολλές προτάσεις και για πάνελ και για πολλά, αλλά δεν είναι το στοιχείο μου. Ήταν δελεαστικές, αλλά δεν κάνω τέτοια πράγματα. Εμένα η δουλειά μου είναι να τραγουδάω. Στο J2US, ναι, θα πήγαινα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν», λέει αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφία Δανέζη, στη συνέχεια, απάντησε για τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother: «Δεν έχουμε μαλώσει, απλώς δεν μιλάμε. Κάποια πράγματα σταματάνε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ πολλά χρόνια είμαι μόνη, δεν έχω βρει το άλλο μου μισό. Δεν κάνω παρέες εγώ, κάνω σχέσεις. Αν δεν κάνω σχέση, είμαι μόνη. Μπορεί να μη με φλερτάρουν πολύ, καθώς είμαι και λίγο απόμακρη. Όταν όμως ερωτευτώ, είμαι η γυναίκα που φέρνει παντόφλες στον άντρα», εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.