Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες»

Κατερίνα Παπουτσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες»

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτάκη, σε συνέντευξή της μίλησε για το αν ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τους καλλιτέχνες μετά το #metoo, για τη δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τους καλλιτέχνες μετά το #metoo;»

«Ναι, πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες. Πιστεύω ότι κάποιος που θα συμπεριφερόταν άσχημα, τώρα θα το σκεφτεί πολλές φορές πριν το πράξει… Επιπλέον θα δοθεί βήμα σε ανθρώπους που έχουν αξία, ξεσκαρτάρεται το πράγμα και έτσι θα επικρατήσουν το καλό, οι αγνές προθέσεις, η διάθεση για δημιουργία και η συναδελφικότητα. Όλες αυτές οι αρχές θα είναι πια μπροστά και εύχομαι να μην έχει γίνει άδικα όλο αυτό. Ελπίζω να μην σταματήσει, αλλά να συνεχίσει και από ένα σημείο και μετά να μην χρειάζεται να το συζητάμε, γιατί απλά δεν θα υπάρχει», απάντησε η ηθοποιός.

«Τι ήταν αυτό που σας έκανε πριν λίγο καιρό να μιλήσετε ανοιχτά για τη δύσκολη συνεργασία που είχατε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη;»

«Με προσέγγισε η Ζέτα Δούκα που έκανε αυτό το ξεκίνημα και δεν μπορούσα να μην είμαι δίπλα της και να μην την στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα. Η δική μου πάντως εμπειρία δεν ήταν τόσο τραυματική, αλλά αυτό που εξέφρασα ήταν ένα μήνυμα υποστήριξης και σύνδεσης με αυτό που πέρασε η Ζέτα. Μπορούσα να καταλάβω τότε, το πόσο παραβιαστική μπορούσε να γίνει αυτή η συμπεριφορά, γιατί πράγματι υπήρχε και σε εμένα ήταν άσχημη».

«Εξαιτίας αυτής της συνεργασίας δηλώσατε πως χάσατε τη φωνή σας, τι ήταν αυτό τότε που σας έδινε δύναμη να συνεχίσετε αυτή τη συνεργασία;»

«Περισσότερο ήταν η αίσθηση πως δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου παραβιάσει την επιθυμία να ολοκληρώσω αυτό που έχω ξεκινήσει»

«Η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη πώς ήταν;»

«Δεν είχα προσωπικά πρόβλημα, όμως πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες».

«Το κοινό γύρισε στους καταγγελλόμενους οριστικά την πλάτη ή πιστεύετε ότι αυτό μελλοντικά μπορεί να ξεχαστεί;»

«Όχι, πιστεύω ότι τους γύρισε την πλάτη διά παντός. Έτσι αισθάνομαι.»

Πώς θα πρέπει τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, να διαχειρίζονται τέτοιες συμπεριφορές;

«Να μιλάνε, να μην φοβούνται και γενικώς να τολμούν να βάζουν τα όριά τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τα παραβιάσει»

«Μόλις στα 18 σας χρόνια ήρθατε αντιμέτωπη με τη σεξουαλική παρενόχληση. Πώς το χειριστήκατε τότε;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, πράγματι. Υπήρξε μια τέτοιου είδους συμπεριφορά από άνθρωπο του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά έφυγα πολύ σύντομα και δεν επηρεάστηκα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.