Χ.Ρώμας: «Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου»

Χ.Ρώμας: «Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου»

Σε βραδινή εκπομπή μίλησε ο Χάρης Ρώμας, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

«Ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου, πιστεύω όμως πως δεν έπρεπε να το πω. Αυτό ήταν μια αφορμή η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης».

«Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές, ο ένας του άλλου, αποφεύγεις να τις δεις» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα. Και αυτό γιατί ξέρω πως ήρθε η στιγμή για το επόμενη βήμα το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί» παραδέχθηκε, επίσης, ο Χάρης Ρώμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.